peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by Anssi K VISMA ‎27-06-2019 13:28
Liitteenä olevassa ohjeessa kerrotaan, miten tallennat raportin pdf-muotoon Firefoxissa, Chromessa ja Internet Explorerissa.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎14-02-2019 10:36
Tästä linkistä pääset katsomaan Wintimen ohjevideoita.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎24-01-2019 09:19
Liitteenä olevassa ohjeessa kerrotaan, miten Visionin valikkoasetukset saa säilymään seuraavaan istuntoon.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎21-01-2019 10:30
1. Sulje Vision.   2a. Jos sinulla on Windows 7 tai 10 työasema, mene työasemalla Käynnistä -valikkoon - kirjoita Search programs and files (Etsi ohjelmia ja tiedostoja) riville Regedit ja paina Enter.   2b. Jos sinulla on Windows 8, mene aloitusnäytölle ja kirjoita Regedit ja paina Enter.   3. Kun näytölle avautuu Registry Editor, mene Registry Editorissa kohtaan HKEY_CURRENT_USER\Software\TietoEnator\Fakta\Vision\Settings hakemistoon (HUOM! oikea rekisterihaara valittava). Kun painetaan settings kansiota, oikeanpuoleisessa ikkunassa näkyy LoadAutoWorkspace. Kun sitä tuplaklikkaa, niin avautuu ikkuna, jossa arvo 1 muutetaan arvoksi 0 ja painetaan OK.   4. Avaa Vision uudelleen, kaikki pitäisi olla nyt kunnossa.   Jos käytät Visionia etäyhteydellä niin edellinen toimenpide tulee tehdä palvelimella.   Kun rivit jälleen näkyvät Visionissa, voidaan Visionin Työkalut - Asetukset - Työtila välilehdellä laittaa valinta päälle kohtaan Palauta käynnistyksessä viimeksi käytetty työtila automaattisesti.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Voit tallentaa Visionin kyselyn tuloksen (raportin luvut) tiedostoksi seuraavilla valinnoilla:   - Erotinmerkillä erotettuun tiedostomuotoon (.csv) - Erotinmerkillä erotettuun tiedostomuotoon, jossa välisummatasot mukana (.csv) - Sarkaimella eroteltuun tiedostomuotoon (.txt) - Sarkaimella eroteltuun tiedostomuotoon, jossa välisummatasot mukana (.txt)   Voit halutessasi siirtää Visionin dataikkunan rivit myös Kopioi Exceliin -toiminnolla valitsemalla rivit tai rivit ja sen alatasot.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Vision raporttiin halutaan sivunvaihto aina, kun esim. laskentakohde vaihtuu.   Siirry Visionin määrittelyikkunassa halutun katkotekijän kohdalle hiiren oikealla valitse sivunvaihto.   Kokeile tulostumista ja tarkista, että sivunvaihto on oikein.   Voit määrittää kerralla vain yhden sivunvaihtotason.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
1. Mene Visionissa kopioitavan rivistön nimen päälle. Paina hiiren oikealla ja valitse Export rivistö.   2. Anna tiedostolle nimi File name kohtaan. Tarkista, että rivistön export tiedosto tallentuu oikeaan polkuun.   3. Avaa uusi istunto Visioniin siihen tietokantaan (yritykseen), johon haluat sisäänlukea rivistön.   4. Mene Visionissa Rivistöt -kansion päälle.   5. Paina hiiren oikealla ja valitse Import rivistö.   6. Hae kolmen pisteen takaa sisäänluettava rivistö ja paina Open. Voit muuttaa tunnuksen, nimen ja valita rivistöryhmä -kansion. Paina lopuksi OK.   Mene vielä Rivistöt -kansion päälle, paina hiiren oikealla ja valitse Päivitä, jolloin uusi Rivistö tulee näkyviin.   Sarakkeistoa ei voi kopioida yrityksestä toiseen.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
 1. Mene kopioitavan rivistön tai sarakkeiston nimen päälle. Paina hiiren oikealla. Valitse Kopioi rivistö tai sarakkeisto.   2. Anna tunnus ja nimi uudelle rivistölle tai sarakkeistolle. Voit valita myös ryhmän, jonne tallennat uuden rivistön tai sarakkeiston.   3. Paina lopuksi OK.   Mene vielä Rivistöt tai Sarakkeistot -kansion päälle, paina hiiren oikealla ja valitse Päivitä, jolloin uusi Rivistö tai Sarakkeisto tulee näkyviin.
Näytä koko artikkeli