peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Wintime versio 2.5

(updated by Anssi K VISMA ‎08-04-2019 14:54 )
Heikki Tersa

Wintime tuoteperheestä ilmestyi joulukuussa 2018 alussa uusi versio, 2.5, jossa julkaistiin uusia toimintoja ja parannuksia olemassa oleviin piirteisiin. Tässä niistä muutamia.

 

Laskutus ja myyntireskontra. Verkkolaskujen lähetykseen on lisätty yhteenveto lähetyserään valittujen laskujen lukumääristä (verkkolaskut, elaskut, suoramaksut) ja laskujen yhteensäsummasta.  Perintään tulee uutena piirteenä perintäviite. Kun maksukehotus maksetaan perintäviitettä käyttäen, kuitataan kaikki maksukehotuksella olleet laskut yhdellä kertaa.

 

Laskutuksessa, myyntireskontrassa, ostoreskontrassa ja ostolaskujen kierrätyksessä on mahdollista merkitä lasku salatuksi, jolloin vain ne käyttäjät, joilla on riittävät oikeudet, voivat nähdä laskun tiedot. Vastaavat, salattujen laskujen dokumenttityypit on lisätty myös Archiveen.

 

Käyttöomaisuuden omaisuuslaji voidaan syöttää myös Wintimen kirjanpidossa ja ostolaskujen ylläpidossa, ja se siirtyy Wintimestä Assetsiin käyttöomaisuustositteille.

 

Rakentajan ilmoitusta on päivitetty vastaamaan Verohallinnon viimeisintä liittymäkuvausta.

 

Vision ja Forecast raporteilta pystyy nyt porautumaan suoraan Wintimen tapahtumille.

 

Wintimen arkistointiin on lisätty tausta-ajo ominaisuus. Kun käyttäjä on valinnut arkistoitavat aineistot ja painanut arkistoi-nappia, siirtää Wintime tiedot arkistoinnista tausta-ajo moduulille, joka suorittaa siirrot arkistoon taustalla ja käyttäjä voi jatkaa muita tehtäviä Wintimessä. Käyttäjä saa ilmoituksen Windowsin toimintokeskuksesta, kun siirto on mennyt läpi

 

Tarkempi kuvaus version sisällöstä löytyy pääkäyttäjätunnuksilla Lataa materiaaleja alueelta.