peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

asiakaskohtaiset hinnat

Tila: Avoinna

Hei, olisiko mahdollista saada asiakaskohtaiset hinnat, esim. tuntiveloitus voi olla tietyille asiakkaille eri.

3 kommenttia

Kiitos ehdotuksestasi. Tällä hetkellä asiakaskohtaisesti voidaan antaa alennuksia prosentin avulla ja tämä hallinnoidaan asiakastietojen "Asiakkaan alennus" kentässä. 

 

Miten haluaisit tämän toimivan? Olisiko tässä jokin hinnastokäsittely jolloin voisi luoda tuotehinnastoja ja sitten voidaan liittää hinnasto asiakaskohtaisesti niille joilla on tämän hinnastonmukainen hinta käytössä? Vai haluaisitko esim. asiakaskohtaisesti asiakastietoihin lisätä tiettyjä tuotteita ja määrittää niille hinta jota käytetään kun tätä asiakasta laskutetaan?

CONTRIBUTOR **

Hei, juurikin tuo että voi lisätä asiakaskohtaisesti asiakastietoihin tietyn tuotekoodin hinnan, esim. tuntihinta vaihtelee asiakkaittain. olisi vakiona tuntiveloitus. esim. samaan tyyliin kuin fivaldissa.veloitus.png

CONTRIBUTOR *

Itse kaipaisin kanssa sitä että asiakkalle voisi tuotekoodin perusteella kertoa sopimus hinnan asiakas kortin taakse pelkkä alennus prosentti ei ole riitävä.

esim Asiakkaalle x sopimus hinta tuottelle y ja muut tuotteet menee lista hinnan mukaan. esim tuotteen y normi hinta voisi on 80 euroa mutta jos asiakkalle x olisi kerrottu että tuotteen y hinta on 60 euroa osaisi ohjelmisto ottaa sen huomioon sama toiminnallisuus on novassa fivaldissa ja monessa muussa. Tuotetta vaihtaessa tämä on varmastikkin ainoa ominaisuus jota emme tajunneet tarkistaa, kun kaikki muu toimi niin unelmallisesti.