peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tuotteiden varastoon otot, varastosta otot ja inventaario

27-02-2020 08:45 (Päivitetty 24-02-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 353 Näytöt

Tuotteiden varastoon otto

ePasseli Varasto lisäosan avulla voit helposti syöttää tuotteet varastoon, kun olet vastaanottanut tuotteet toimittajaltasi.

 

1. Siirry kohtaan Varasto ja tuotteet - Varastomuutokset ja klikkaa ylhäältä Uusi varastoon otto.

2. Valite päiväys, jolloin tuotteet ovat saapuneet sinulle sekä kirjoita kuvaus tapahtumalle.

3. Mikäli olet lukenut tuotteille viivakoodit, niin lue tuotteet viivakoodin lukijalla ja syötä määrät ja hinnat. Mikäli sinulla ei ole viivakoodeja käytössä, niin hae tuotehausta tuote normaalisti ja syötä määrät ja hinnat.

image.png

4. Hyväksy varastoon otto klikkaamalla Luo varastotapahtuma tai tallenna varastoon otto luonnokseksi valikon Tallenna luonnos valinnalla, mikäli haluat jatkaa varastotapahtuman kirjausta myöhemmin.

 

Tuotteiden varastosta otto 

Myyntitapahtumat vähentävät varastosaldoja automaattisesti, eli jokaisen myyntitapahtuman kohdalla luodaan automaattisesti varastosta otto -tapahtuma. Mutta jos myyntien ulkopuolelta halutaan ottaa varastosta tavaraa, esimerkiksi tuotehävikin sattuessa niin voit kirjata Varastosta otto tapahtuman.

 

1. Siirry kohtaan Varasto ja tuotteet - Varastomuutokset ja klikkaa yläreunan valikosta Uusi varastosta otto

2. Kirjoita varastosta otto tapahtumalle kuvaus

3. Valitse tuotteet jotka otetaan pois varastosta. Voit hyödyntää viivakoodinlukijaa jos olet syöttänyt viivakoodit tuotteille.

4. Syötä kappalemäärät tapahtumalle ja Luo varastotapahtuma tai tallenna tapahtuma luonnokseksi jatkokäsittelyä varten

image.png

 

Inventaarion laadinta

Inventaarion avulla täsmäytät varastosaldosi ja varastoarvosi. Kun lähdet laatimaan inventaariota, niin voit tulostaa myös inventaariolistan tuotteiden laskennan helpottamiseksi.

 

1. Siirry kohtaan Varasto ja tuotteet - Inventaario ja klikkaa ylhäältä Uusi inventaario

2. Valitse päiväys inventaariolle

3. Inventaarioon listautuu kaikki varastotuotteesi ja kenttään Vahvistettu varastosaldo voit syöttää tuotteiden määrän, jos se poikkeaa ehdoitetusta varastosaldosta

4. Jos et saa tehtyä inventaariota kerralla, voit tallentaa inventaarion keskeneräiseksi kun valitset inventaarion hyväksyntäpainikkeen valikosta Tallenna keskeneräiseksi 

5. Kun inventaario on valmis, niin Hyväksy inventaario, jolloin ePasseli tekee varastotapahtumat automaattisesti joka täsmäyttää varastosaldot tuotteille

image.png

 

Katso vielä alla oleva video-ohje keskeisiin ominaisuuksiin:

 

Avustajat