peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Miten luoda alkuvuoden myynnit (siirto toisesta ohjelmasta)

Eli olen käyttänyt aiemmin Helposti laskua ja Zervanttia, otin epasselin käyttöön nyt muutama viikko sitten ja pitäisi saada noi alkuvuoden laskutetut laskut ohjelmaan että näyttäisi oikein, käsin näpyttelin jo ostolaskut mutta miten teen tuon laskutetut laskut oikein?

 

Vahingossa en muistanut myöskään muuttaa laskutuksen numerointia alkamaan 184 numerosta kun tein ensimmäisen laskun, eli tälle ei varmaan ole mitään tehtävissä, tuo 184 oli Helpostilaskussa seuraava vapaana oleva laskunumero

1VASTAUS1

Vastaus: Miten luoda alkuvuoden myynnit (siirto toisesta ohjelmasta)

Moikka,

 

Tein kuvallisen ohjeen tänne Communityymme, jossa käyn läpi miten voidaan siirtää avoimia myyntilaskuja ohjelmaan. Kyseinen toiminto siirtää laskujen kirjanpidolliset perustiedot, jolloin lasku saadaan Myyntien "Avoimet laskut" näkymään seurattavaksi ja sitä myöden myös kirjanpitoosi.

 

Kyseisen toiminnon kautta ei siirretä kokonaismyyntejä, eli esimerkiksi myytyjä tuotteita ei siirretä tässä toiminnossa. Jos haluttaisiin kokonaan laskut siirtää laskuriveineen / tuotteineen, niin silloin jää ainoaksi vaihtoehdoksi syöttää laskut ohjelmaan myyntilaskujen luonnin kautta, mutta siinä on omat haasteensa laskunumeroinnin suhteen koska laskunumeroa ei voi määrittää laskukohtaisesti ja se on aina juokseva.

 

Tässä linkki tekemääni ohjeeseen, toivottavasti tämä auttaa sinua!

https://community.visma.com/t5/ePasseli-kayttovinkit/Ohjelman-vaihto-Avoimien-myyntilaskujen-siirto-...