Minun alueeni
Apu
MikkoS
CONTRIBUTOR *

Pankkiverkko?

tekijä MikkoS

Mitä tarkoittaa pankkiverkko Yrityksen asetuksissa?

5 VASTAUSTA5
MarkusJokela
VISMA

tekijä MarkusJokela

Moikka,

 

Pankkiverkolla tarkoitetaan pankkeja, jotka toimivat myös verkkolaskuoperaattoreina. Visma ePasseli käyttäjänä sinulla on automaattisesti Maventan verkkolaskupalvelut käytettävissäsi ja voitkin lähettää verkkolaskun heti asiakkaillesi, jotka käyttävät verkkolaskuoperaattoria kuten Maventa, Basware, OpusCapita jne.  Mutta jos asiakkaasi vastaanottaa verkkolaskun esimerkiksi Nordean verkkopankkiin, niin silloin pankkiverkko pitää olla aktivoitu, jotta lasku voidaan sinne asti siirtää.

 

Suosittelemme tekemään pankkiverkon aktivoinnin mahdollisimman pian koska siitä on sinulle vain hyötyä ja se ei maksa mitään. Aktivointi tapahtuu siten, että siirryt kohtaan Asetukset - Yrityksen asetukset - Laskutuksen asetukset. Valitset otsikon "Pankkiverkko" alta kohdan Sopimukseen ja sitä kautta voit tilata pankkiverkon aktivointipyynnön sähköpostiisi. Tulet vastaanottamaan sähköpostiviestin, joka pitää sisällään linkin ja salasanan. Avaa linkki ja allekirjoita aktivointipyyntö Visma Sign palvelussa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Aktivointi ei maksa sinulle siis mitään. Ja kun olet aktivoinut Pankkiverkon, niin voit huoletta lähettää verkkolaskuja kaikille asiakkaillesi, myös niille jotka käyttävät vastaanottajana pankin palveluita.

HeikkiH
CONTRIBUTOR **

tekijä HeikkiH

Hei,

 

Yritän mennä "sopimukseen" linkistä, homma jatkuu sähköpostin lähetykseen asti, tämän jälkeen tulee ilmoitus: "Täällä on 1 virhe. Valitettavasti tietoja ei voitu lähettää allekirjoitettavaksi. Yritä myöhemmin uudelleen." Mistäköhän tämä johtuu? Olen samaa kokoeillut viitenä päivänä peräkkäin ja sähköposti on kyllä kunnossa..

MarkusJokela
VISMA

tekijä MarkusJokela

Hei @HeikkiH,

 

Kiitos viestistäsi! Tämä on hyvä että toit tämän asian esiin, koska näitä samoja ongelmia on myös muilla käyttäjillä.

 

Virheilmoitus tulee siitä että yrityksellänne on jo ollut aiemmin Maventan asiakastili olemassa ja ePasseli ei yhdistä olemassaolevaa Maventa tiliä käyttöön automaattisesti tietoturvasyistä. Hoidan asian kuntoon täältä päin eli liitän jo olemassaolevan Maventa asiakastilinne ePasseliinne. Sinulta ei edellytetä toimenpiteitä, eli kun olen saanut tämän tehtyä, niin  laitan vielä vahvistuksen sähköpostiisi ja voit aloittaa verkkolaskujen lähetyksen vaikka heti sen jälkeen.

 

Sinun Maventa tilissä on myös jo Pankkiverkko valmiiksi aktiivisena eli sinun ei tarvitse sitä enää uudelleen aktivoida. 

 

Tiedoksi vielä muille, jotka mahdollisesti seuraavat tätä keskustelua ja on törmännyt samaan virheeseen. Laittakaa virheestä viestiä osoitteeseen support@epasseli.fi niin pyrimme käsittelemään asian mahdollisimman pikaisesti, jotta saatte verkkolaskutuksen toimimaan ePasselissa. Tämänkaltaiset virheet johtuvat lähes aina siitä että yrityksellänne on jo olemassaoleva Maventa asiakastili käytössä ja se pitää meidän puolelta asettaa manuaalisesti käyttöönne.

 

Markus / ePasseli

 

Runopuu
CONTRIBUTOR *

tekijä Runopuu

Kuuluiko epasseli pakettiin tietty määrä ilmaisia verkkolaskuja kuussa ja mistä löydän hinnaston?

MarkusJokela
VISMA

tekijä MarkusJokela
Moikka,
Maventan kautta lähetetyt verkkolaskut laskutetaan erikseen, eli pakettiin ei kuulu ilmaisia lähetyksiä. Hinnasto löytyy kun valitset ohjelmasta Asetukset -> Yrityksen asetukset -> Laskutuksen asetukset, ja sieltä löydät linkin hinnastoon otsakkeen ”Maventa - Lähetä” alapuolelta.

- Markus / ePasseli

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!