peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Visma Scanner lakkasi toimimasta ja pyytää "Odota hetki, kun työskentelemme"

Lähetän usein OP mobiilista "Jaa... kuva" toiminolla kuitteja Visma Scanneriin. Viime viikolla jokin muuttui ja kuva siirtyy normaalisti Scanneriin, mutta Scannerin yläreunassa näkyy nyt teksti: "Peruuta ... Odota hetki, kun työskentelemme". ja vieressä pyötii "odota"-ikoni joka ei koskaan valmistu.

 

Poistin ja asensin Visma Scannerin uudestaan, mutta vika toistuu edelleen samanlaisena. En usko että vika on Androidissa tai OP-mobiilissa, koska kuva välittyy OP-mobiilista Scanneriin ja sitä voi siellä katsella ja zooailla. Scanner vain ei enää lähetä sitä eteenpäin ePasseliin.

 

Scannerilla pystyy kyllä ottamaan valokuvan ja lähettämään sen ePasseliin, joten salasanani ja linkit, yms ovat kyllä kunnossa.

 

Missäköhän vika?

2VASTAUSTA2

Vastaus: Visma Scanner lakkasi toimimasta ja pyytää "Odota hetki, kun työskentelemme"

Hei,

 

Tämä on viety eteenpäin Visma Scannerin kehitysporukalle. Eli tämä liittyy siihen että Scanneriin tuodaan ulkopuolisesta sovelluksesta kuva "Jaa" painikkeen avulla. Tällöin kuvaa ei saada tallennettua oikein Visma Scanneriin ja sitä ei pystytä analysoimaan.  Jos kuvan hakee puhelimeen tallennetuista kuvista suoraan niin silloin kuvan analysointi toimii ja kuva voidaan lähettää. Myöskin kuvan ottaminen toimii normaalisti, eli kyse on ainoastaan kun kuva jaetaan toisesta sovelluksesta Visma Scannerin käyttöön.

 

Tämänkaltaista toimintatapaa ei ole mahdollista tehdä iOS ympäristössä lainkaan, koska Applen puhelimet eivät tue kuvan jakamista ulkopuolisesta sovelluksesta Scanneriin joten siellä ei myöskään voi törmätä tähän ongelmaan.

 

Kiitos kun toit tämän esille!

 

Markus / ePasseli

 

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Visma Scanner lakkasi toimimasta ja pyytää "Odota hetki, kun työskentelemme"

 

Toiminto toimii taas kuten ennenkin. Kiitokset Markukselle ja Scanner-kehitykselle!