peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Uusi pilvipohjainen ePasseli on julkaistu

(updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎12-12-2017 08:55 )

Mies puhelimella ja tabletilla.JPGePasseli vie pienyritysten kirjanpidon ja laskutuksen pilveen, mikä mahdollistaa modernit toiminnallisuudet kuten mobiilikäytön ja automaation hyödyntämisen. Helppokäyttöisyys on järjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia. 

 

ePasseli on enemmän kuin kirjanpito-ohjelma. Tavanomaisen kirjanpidon ja laskutuksen lisäksi tarjolla on monenlaisia valinnaisia lisäosia kuten tilausten ja tarjousten hallinnointi, verkkokauppa sekä API-rajapinta, jotka helpottavat yrittäjän elämää. Kuitit skannataan kirjanpitoon helposti matkapuhelimella, jolloin kirjanpito on aina mukana. Kirjanpito pysyy myös aina ajan tasalla, sillä se muuttuu taustalla samaan aikaan kun uusia kuitteja skannataan tai esimerkiksi ostolaskuja käsitellään.

 

Ilmainen mobiilisovellus
Laskujen lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu ePasselilla helposti. Laskut voi lähettää asiakkaille missä ja milloin tahansa ja lasku on aina oikeassa muodossa. Laskujen kommentointi mahdollistaa yhteistyön yrityksen sisällä. Sovelluksen kautta voi perustaa uusia asiakkaita ja verkkokauppatilaukset saa suoraan kännykkään. Yrittäjä saa käsityksen yrityksen taloudellisesta tilasta suoraan omasta taskusta.

 

Joulukuun tutustumistarjous: 99€ koko vuosi (norm. 150€/vuosi) tai ilmainen kokeilu 31.1.2018 saakka

 

Tutustu ePasseliin: www.epasseli.fi