Mine områder
Hjelp

Avkuttet utskrift

16-10-2013 17:04 (Sist oppdatert 13-04-2021)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 2916 Visninger

Har du problemer med å se hele innholdet i enkelte rapporter i Visma Lønn?

Dersom du ikke ser hele innholdet i enkelte rapporter i Visma Lønn kan det skyldes at @WindowsPrinter ikke er satt som standard skriver eller at driveren til din skriver ikke er oppdatert til siste versjon.

Du kan sjekke om @WindowsPrinter er satt som standard skriver ved å gå på "Verktøy / Administratorfunksjoner / Skriver / Skrivere", trykk F12 for å få opp oversikt over skrivere, sett hake for "Standard" på @WindowsPrinter. Klikk deretter på en tom linje for å lagre endringer.

Du kan laste ned og installere skrivedriveren din fra produsentens hjemmeside.

 

Videre brukes fonten "Arial" i alle rapporter. Hvis denne mangler på maskinen kan dette også påvirke utskriftene. Kontroller om du har denne fonten installert. 

Terminal server med windows 2016

Her har kunder opplevd at liggende rapporter mangler deler på høyre side. Dette har vi erfart at skyldes innstillinger på standardskriveren "Microsoft  Print to PDF". Her står papirstørrelsen til "Letter" og ikke A4. Endres det til riktig papirstørrelse fremkommer rappportene korrekt.

Da dette ikke kan styres via "Gropu Policy" så er det utfordrende  endre denne innstillingen når mange terminalservere. 

Visma support har fått dette tipset:

En mulighet er å endre i registry. Når det er endret på en terminalserver, kopier dette over til de andre serverene. Endringen gjøres på den binær innstillningen på "Microsoft Print to PDF" i både HKEY_CURRENT_USER\Printers\DevModePerUser oo HKEY_CURRENT_USER\Printers\DevModes2 . Se etterfølgende bilde.

RegistryW2016Printer.png
 
 

Vi ønsker ikke lenger å ha egen server- hvilke muligheter tilbyr Visma?

Flere firmaer / regnskapsbyråer ønsker ikke lenger å ha egen server, vær da kjent med at Visma har et tilbud til dere. Les mer om Visma Accountancy Cloud her. Dette gir enkel overgang fra lokal server, til server driftet av Visma. Alltid oppdatert programvare og stabil drift. 

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"