Mine områder
Hjelp

Feriepengeliste

21-03-2019 11:01 (Sist oppdatert 24-06-2022)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1558 Visninger

For korrekt utbetaling av feriepenger i eAccounting Payroll er det viktig at de ansatte har korrekt saldo for årets feriepenger. Vi anbefaler at du skriver ut feriepengelisten under Payroll - Rapporter - Standardrapporter - Feriepenger. For å se det som skal betales ut av feriepenger i år (2022), må rapporten skrives ut for opptjeningsåret 2021.
Dersom du vil se feriepenger opptjent i år, må du velge opptjeningsår 2022.

Klikk på Forhåndsvisning for å se selve rapporten. Rapporten kan videre tas ut i PDF eller Excel.

Dersom du har tatt i bruk Payroll som lønnssystem i løpet av foregående år eller i inneværende år, må du legge inn feriepenger som skal utbetales i inneværende år som en inngående saldo under Employees - Oversikt - Aktuell ansatt - Transaksjoner - Inngående saldo.


Vær oppmerksom på følgende:

  1. Når du legger inn inngående saldo, vil feriepengelisten først bli oppdatert etter du har kjørt en lønnskjøring.
  2. Hvis du skriver ut feriepengeliste under Betaling og rapportering i lønnskjøringen, før betalingen er bekreftet, vises avsatte feriepenger hittil i år inkludert denne lønnskjøringen.
  3. Skriver du ut feriepengelisten under Payroll - Rapporter - Standardrapporter - Feriepenger kan du velge å kun ta med utbetalte/fullførte lønnskjøringer ved å huke av feltet Kun utbetalte resultater:
    Screenshot_10.png

Husk at dersom du ikke huker av for Kun utbetalte resultater, så vil rapporten også ta med seg tallene som ligger i den åpne lønnskjøringen

 

Relaterte artikler

Automatisk rutine for feriepenger og trekk i lønn for ferie

Inngående saldo

Endre antall feriedager for ansatte uten full opptjening

 

 

Bidragsytere