Mine områder
Hjelp

Visma Attach

13-02-2019 11:07 (Sist oppdatert 13-11-2019)
  • 4 Svar
  • 0 liker
  • 6390 Visninger

Med Visma Attach kan du enkelt ta bilder av dine kvitteringer, mens du er på reise. Kvitteringene sendes direkte til Visma.net Expense, slik at de ligger klare til du skal registrere din reiseregning. 

 

Last ned appen via App Store på iPhone eller via Google Play på din Android-telefon.

 

Etter nedlasting logger du inn i appen med ditt brukernavn og passord i Visma.net Expense

image1.png

Dersom du ikke husker passordet ditt, kan du ta en titt her.  Du kan også forespørre nytt passord direkte i appen ved å klikke på "Glemt passord?", men husk at dette også vil endre passordet til din Visma.net Expense bruker. 

 

 

Du kan begynne å legge inn bilder av kvitteringer med en gang. Klikk på kamera-symbolet øverst i høyre hjørne. 

image2.png

 

Image-1.jpg


Du kan også laste opp bilder fra kamerarullen på mobilen ved å klikke på bildeikonet lengst ned til høyre etter at du har åpnet kameraet. Du vil da få tilgang til de bildene som ligger lagret på mobilen din.

 

Når du har bekreftet bildet vil Visma Attach forsøke å tolke kvitteringen, f.eks. beløp og dato. Du kan endre informasjonen dersom denne ikke stemmer overens med selve kvitteringen og utlegget ditt. 

IMG_0048.PNG


Klikk videre på Send når informasjonen er fyllt inn korrekt.  Du er nå klar til å hente opp vedlegget i Visma.net Expense når du registrerer din reiseregning/utlegg. 

 

Ved å klikke på informasjonstegnet øverst i venstre hjørne får du tilgang til informasjon om hvilket firma du er logget inn på og hvilken versjon av Visma Attach du har installert på telefonen din. Vi anbefaler at du alltid har siste versjon nedlastet på din telefon. 

 

Du kan også logge ut ved å klikke på Logge ut øverst i høyre hjørne. Merk at du da må logge inn igjen neste gang du åpner appen på din telefon.  

image3.png

 

 

Kommentarer
nilsnaess
PARTNER
av nilsnaess

Hei, hvis en bruker har tilgang til to, eller flere firma, hvordan bestemmer man til hvilket firma vedlegget skal sendes?

av Turi M Sorensen (Oppdatert ‎25-11-2019 12:11 av Turi M Sorensen VISMA )

Hei

Du velger hvilket firma du skal jobbe i når du logger deg i appen, og sender da attach til det firmaet hvor du er innlogget.

Mvh Turi M. Sørensen, Visma Mamut Support

nilsnaess
PARTNER
av nilsnaess

Ser man kan velge firma i Employee-appen, men i Attach har man ikke det samme valget. Er det riktig at bildene lagres på brukeren i attach og så må man knytte bilag til firma i Employee?

Belinda2305
CONTRIBUTOR *
av Belinda2305

A5D3B7A6-63BD-47D5-B1F3-F2719BEBAD5A.jpeg

Bidragsytere