Mine områder
Hjelp

Endre kostnadsbærere på en reise

01-12-2017 10:01 (Sist oppdatert 10-04-2018)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 3221 Visninger
Dette brukertipset er rettet mot deg som er bruker av Visma.net Expense. Du finner alle brukertipsene i denne kategorien her.

 

Når du registerer en ny reise eller utlegg må du legge inn noe overordnet informasjon før du kan begynne registreringene av kjøring og/eller utlegg. Dette er vist helt øverst i registreringsbildet.

3.PNG

 

 

Du vil få opp en kostnadsbærer som vist på bildet under. Her kan du trykke direkte i feltet å velge en annen kostnadsbærer. 

8.png

 

 

 

 

 

 

Du kan også velge å fordele reiseregningen på forskjellige kostnadsbærere. Klikk på Kostnadsfordeling, slik at det kommer opp nye felt for kostandsværer under. Klikk i feltet for kostnadsbæreren og søke etter korrekt kostndsbærer ved å begynne å skrive eller velg ut i fra listen. Du må videre også fordele prosentvis mellom de to valgte kostnadsbærere.  

9.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan slette linjene igjen ved å trykke på «søppelkassen» som ligger på slutten av linjen. Da blir denne linjen fjernet.

 

Muligheten til å kunne endre en kostnadsbærer på en reise, f.eks. avdeling, vil være avhengig av hvordan Expense er satt opp for ditt firma. Dersom du ikke ser kosnadsbærerene som vist i dette brukertipset, eller at feltene for kostnadsbærere er grå, vil du ikke få mulighet til å endre. Dersom du mener at dette er feil, må du ta kontakt med din lønnsingsansvarlig.

 

 Fant du ikke det du lette etter? Ta en titt i de andre brukertipsene for deg som er bruker av Visma.net Expense her.

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"