Mine områder
Hjelp

Aktivere kundeadministrator og akseptere Terms of Service (TOS)

19-09-2017 11:18 (Sist oppdatert 26-10-2023)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 5531 Visninger
Dette brukertipset er en del av dokumentasjonen "Kom i gang med Payroll". Ønsker du å se alle stegene i oppstartsdokumentasjonen, klikk her.

 

Visma Software AS setter opp lisensen for Payroll, etter bestilling fra deg eller din partner. Hvis firmaet ditt ikke er kunde av Visma Software AS fra før vil må en "primærkontakt" oppgitt i bestillingen akseptere våre bruksvilkår/Terms og Service (TOS) før dere får tilgang til systenet. Hvis deres administrator ikke har hatt tilgang til Visma.net fra tidligere, vil han/hun måttte aktivere brukeren sin før systemet kan tas i bruk.

 

Primærkontakt vil først motta en e-post med beskjed om å akseptere bruksvilkår. E-posten har emne "Et dokument venter på godkjenning", kommer fra "Addo på vegne av Visma Software" <no-reply@vismaaddo.net>, og ser slik ut:

2023-10-26_12-50-21.png

Bruksvilkårene vil vises når primærkontakten klikker på Åpne dokumentet. Du kan også lese disse bruksvilkårene her.

 

Når TOS er godkjent vil personen som er oppgitt som administrator i bestillingen få tilsendt en e-post for aktivering av brukeren i Visma.net.

I denne e-posten må du først trykke på linken for å aktivere kontoen din. 

1.png

 

Her vil administrator få mulighet til å registrere et passord til kontoen sin. Som en del av Visma sin sikkerhetsløsning, kreves det at passordet er satt opp med følgende kombinasjon:

2.png

Førstegangsinnlogging

Etter at passordet er angitt vil man bli sendt videre til innloggingssiden til Visma.net (https://connect.visma.com/). Denne siden bør lagres som en favoritt i nettleseren slik at du enkelt kan finne igjen siden senere.

Brukernavnet vil være e-postadressen som du har fått tilsendt e-poster fra Visma på, passordet er passordet du selv la inn i forrige steg.

 

Du er nå klar til å aktivere tjenestene du har bestilt, og opprette ditt firma. Klikk her for å gå videre til neste steg.

Fagkonferansen
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"