Mine områder
Hjelp

Integrasjon med Visma.net Financials

16-08-2017 13:46 (Sist oppdatert 25-07-2023)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 2586 Visninger

Oppstartsveiviser

 

Dersom du allerede har Visma.net Financials når du starter opp med Payroll/Employees, vil du i oppstartsveiviseren få overført dine kostnadsbærere (dimensjoner):

 

Opsstartsveiviser 1.PNG

 

Kostnadsbærere (dimensjoner) eies nemlig av Visma.net Financials og synkroniseres automatisk til Employees. Dimensjoner bør da derfor administreres i Visma.net Financials for å sørge for at begge systemer inneholder like verdier.

 

Etter at veiviseren er avsluttet, finner du oversikten over dimensjonene i menyen “Innstillinger > Dimensjonsdefinisjoner/definisjonsverdier”.

 

Dimensjonsverdier 2.PNG


I oppstartsveiviseren kan du i steget “Rapportering” velge eksportformatet “Visma.net Financials”.

 

Kontering 3.PNG 

Regnskapsfilen som genereres i Payroll må ha dette formatet for å kunne importeres til Visma.net Financials. Denne innstillingen finner du også i menyen “Innstillinger > Selskapsinnstillinger > Kontering, når veiviseren er avsluttet.

 

Kontering 4.PNG

Hovedbokskontoer

 

Når det gjelder hovedbokskontoene så har henter Visma.net Employees kontoplan fra Visma.net Financials når valgt kontoplan er "Visma.net Financials". Det innebærer at opprettelse og endringer av kontoplan må utføres i Visma.net Financials. Det foreligger et forslag til kobling mellom kontotype og kontoplan. Disse koblingene kan justeres ved behov. 


Sende regnskapsfil

 

Regnskapsfilen sendes til Visma.net Financials fra lønnskjøringen i når du fullfører lønnskjøringen.

 

 

 


I Visma.net Financials

 

Etter sending av regnskapsrapporten, er regnskapsdataene synlige i Visma.net ERP som et ny bunt under Hovedbokstransaksjoner (GL301000).

Merk: bunten får status Balansert og må oppdateres for å ta effekt i regnskapet. 


Financials 8.PNG

Merk: MVA håndtering støttes foreløpig ikke. Hvis du har MVA på bilaget som importeres må dette legges på en midlertidig konto og korrigeres i Visma.net Financials.

Relaterte brukertips

Feilmelding ved overføring av regnskapsbunt

Fagkonferansen
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"