Mine områder
Hjelp

Nyttig informasjon for deg som er kunde på Visma.net Payroll

17-01-2019 09:51 (Sist oppdatert 03-06-2022)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 11002 Visninger

Banner_payroll_community.jpg

Velkommen til Visma Software!

Vi i Visma ønsker at du, som bruker av våre løsninger, enkelt skal finne den informasjonen du trenger. Her finner du, som er bruker av Visma.net Payroll, full oversikt over alt du måtte ha behov for.

 

Hjelp dine kolleger å holde seg oppdatert

Er det andre personer i din organisasjon, som også bør få informasjon fra oss? Ved å trykke på linken nedenfor kan du sende en mail til alle personer i din organisasjon som skal jobbe i Visma.net Payroll.

 

Trykk her for å sende mail

 

Her finner du all relevant informasjon for deg

2_Development.pngKom i gang 

For at du skal komme godt i gang med Visma.net Payroll  har vi laget brukertips i Visma Community 

     ding.png    In-app læring

In-app læring er et interaktivt hjelpemiddel inne i selve applikasjonen som blant annet inneholder guider, videoer, artikler for hvordan man utfører ulike oppgaver i progammet. In-app læring finnes inne i Payroll, Employees og Calendar oppe i høyre hjørne. Her kan du velge å søke etter det du lurer på, eller bla deg gjennom guidene og velge den som passer best for deg, der og da. Under dette valget finner du også  "Oppslag juridisk" hvor du finner de fleste lover som berører lønnsområdet. Du finner valget under "Hjelpeguider". 

 

2_Communication.pngVisma Community 

Hold deg oppdatert på siste nytt om dine produkter og få med deg det som skjer. Det er her du som Visma-bruker holder deg oppdatert. I tillegg har mulighet til å spørre andre om akkurat det du lurer på. Vårt Community er helt vesentlig for deg som ny kunde å bli en del av - det er også helt gratis!

Slik registrerer du deg i Visma Community

2_Search.pngKurs  

Når man skal i gang med en ny løsning er det mange som synes det er trygt og effektivt å lære seg løsningen ved å delta på kurs.  Vi leverer kurs i din Visma programvare. Finn ut mer om kurs i Visma programvare

 

Webinar gir deg inspirasjon, nyheter og kunnskap om våre løsninger innen effektiv økonomistyring, salg/kundedialog og lønn/HR – informativt, raskt og gratis!

Her fnner du en oversikt over alle våre gratis webinar

2_Device.pngVisma Blogg 

Bli inspirert, få tips og les om hvordan smart forretningsdrift kan styrke din bedrift.

Gå til Visma-bloggen

 

2_Delivery.png Finn din partner  

Du har kanskje kjøpt din nye programvare gjennom en av våre partnere? Vi er opptatt av å skape verdi for kundene gjennom vårt partnernettverk, og vi har per i dag et veletablert partnerapparat i Norge. Oversikt over alle våre partnere

 

2_Support.pngSupport

Du finner til en hver tid oppdatert supportinformasjon for Payroll via denne siden eller du kan chatte med oss direkte ved å klikke på chatikonet nede i høyre hjørne.

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"