Mina produkter
Hjälp

LÖST 2023-11-06 Känt fel: Rapporten Löneunderlag visar inget result eller endast sporadiskt resultat

av JoakimPirholt (Uppdaterad ‎06-11-2023 15:02 av Olof From VISMA )

2023-08-09:

Felsökning pågår men ännu ingen lösning. Som tur är finns en workaround som är lätt att åstadkomma, om man behöver få ut löneunderlag innan vi har löst problemet. Välj då istället Löneunderlag period och välj startmånad och slutmånad samma månad, dvs den du är intresserad av att få ut, t ex 202308 - 202308. Det går också att använda rapporten Utbetald lön, den innehåller samma information men i ett annat format, som t ex lämpar sig för att exportera till Excel.

 

----------------------------------------------------

Vi verkar sedan igår fått problem med rapporten Löneunderlag. Trots att man har sparade eller exporterade löner under en månad så visas de anställdas löneunderlag inte upp i rapporten, förutom ibland och för vissa. Vi ber om ursäkt för de bekymmer det orsakar. En utvecklare tittar på problemet och vi hoppas på en skyndsam lösning.

 

Tips! Prenumerera gärna på vår driftsida för att få snabbast möjliga uppdateringar vid störningar
1 SVAR 1
Godkänd lösning
Olof From
VISMA

av Olof From (Uppdaterad ‎06-11-2023 15:01 av Olof From VISMA )

Efter att ha omdirigerat er kunder till löneunderlag period sedan felet kom, har vi beslutat att fortsätta med detta som en permanent väg till löneunderlaget i TransPA. Vi sätter nu därmed detta ärende som löst och den rapport ni är hänvisade till istället nu framöver är alltså löneunderlag period.

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här