Vigtigt: Der kan være visningsfejl på lønsedlen

af Isabella (Opdateret ‎24-08-2021 12:22 af Isabella VISMA )

 

Vi arbejder pt. på at give jer et vigtigt overblik i forbindelse med det nye ferieår, som gør, at I kan skelne mellem ferie fra ‘indeværende ferierår’ og ferie fra ‘tidligere ferieår’.

Kodningen har dog desværre medført en visningsfejl på nogle af jeres lønsedler i denne måned. Fejlene bliver rettet inden næste måneds lønkørsel.

 

Dét kan I opleve

I kan opleve midlertidige visningsfejl både på lønsedlen og i Visma Løn, hvor lønsedlens linjer ikke matcher værdierne. 

 

Det vil sige, at der både kan være visningsfejl på fremtidig lønsedler og på selve lønsedlerne, som ikke nødvendigvis viser samme saldi. 

Beregningen er stadig korrekt

Selvom du måske kan opleve, at både du og dine kolleger ikke kan få et retvisende overblik over jeres feriesaldi på lønsedlen, så kan vi berolige med, at beregningen er foretaget korrekt. 

 

Her finder I de rigtige saldi

I kan stadig se de rigtige saldi, når I:

 

  • Trækker rapporter i Visma Løn
  • Kigger på ferieoverblikket i Visma HR og My Visma 

 

Dét kan du gøre

  1. Vurder om din virksomhed er ramt af visningsfejl
  2. Er I ramt af visningsfejl, så vurder omfanget
  3. Er I ramt af større visningsfejl, som dine kolleger vil lægge mærke til, så fortæl dem, at: Beregningen er fortaget korrekt, og de igen vil få et retvisende overblik på næste lønseddel. Indtil da kan I henvise til sidste lønseddel + den nye måneds optjente ferie (Har I Visma HR og My Visma, kan du også henvise dine kolleger hertil).

 

Vi arbejder på en løsning

Vi arbejder lige nu på at løse visningsfejlene, men vi kan dog endnu ikke sige, hvornår vi er i mål. Det hjælper naturligvis ikke på de lønsedler, som jeres medarbejdere allerede har fået. Men det vil derimod give jer det nødvendige, og retvisende saldioverblik til næste lønkørsel og fremadrettet.

 

Vi beklager ulejligheden og ser frem til igen at kunne give dig det overblik, som du og dine kolleger har brug for.

 

34 Kommentarer