Mina produkter
Hjälp
maxamaxa2
CHAMPION *

Integration med frakttjänst (Postnords nya system primärt)

av maxamaxa2
Status: Förslagslådan

Postnord byter snart från Pacsoft online till "Skicka direkt business". Eftersom det idag är en ganska stor brist med visma.net att det inte på något sätt integreras mot en fraktlösning så önskar jag att Visma passar på att ta tag i problemet när Postnord är i färd med byte och vill få med sig så många kunder som möjligt. Det skulle bli en stor selling point för Visma.net om det fanns en integrerad sömlös fraktkoppling för att boka, skriva ut fraktetiketter, få återrapportering av faktisk fraktkostnad per order, trackingnr, status om levererat till kund osv

 

Detta bör såklart göras i någorlunda öppna och generella former för att även skapa koppling på liknande sätt till övriga fraktbolag i norden efter hand.

 

Observera att tiden dock är knapp då Postnord byter redan den 2 Maj 2022.

4 Kommentarer
Kenneth Öbrink
PARTNER
av Kenneth Öbrink

.

Isac Falkenberg
PARTNER
av Isac Falkenberg (Uppdaterad ‎26-11-2021 21:24 av Isac Falkenberg PARTNER )

Hej, 

 

Bra idée. Om du inte redan visste om det så finns det intergraitoner mot både Logtrade och unifaun som fungerar emot Visma.net. Via dessa bolag kan du boka frakt med flera olika transportörer.  Där fraktbokning och utskrivning av ettiketer etc görs via av intergrationen. Detta är dock inget som erbjuds som standard i systemet. 

fouad_junipeer
CONTRIBUTOR *
av fouad_junipeer

Hej, vi har byggt en integration mellan Visma.net och Skicka Direkt Business. Vi kan också anpassa integrationen till andra Visma affärssystem vid behov. Hör av er på info@junipeer.se så kan vi ta kontakt och berätta mer.

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Förslagslådan
 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här