Mina produkter
Hjälp
Jonas Engstrand
CONTRIBUTOR **

Uppdatering på ex kundkort

av Jonas Engstrand
Status: Prioriteras inte

Hej,

 

Gör man idag en uppdatering på kundkortet, exempelvis redigerar en kontakt så måste man spara, sedan gå ut och in på kundkortet för uppdateringen ska bli synlig. Hade varit bra om uppdateringen blev synlig direkt så att man slapp dessa onödiga steg.

 

/Jonas 

4 Kommentarer
Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Hej,

Ett tips som man kan använda sig av idag är när man har sparat ändringarna på kundkortet och man inte ser ändringen är att man trycker på pilen tillbaka dvs Avbryt(Esc) då laddas ändringen upp utan att behöva gå ut från kundkortet.

 

Mvh

Angela 

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Rösta
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag.

Tyvärr har din idé, denna gång, inte fått tillräckligt med röster för att gå vidare till utvärdering men läggs i Idéarkivet. Vi rekommenderar dig att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av en av våra partners om det är aktuellt. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé och därmed kommer den att vara med vid nästa omröstningstillfälle.

Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Prioriteras inte
 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här