Mijn Communities
Help
Preadyz
CHAMPION **

Declaraties en kostenverdeling

door Preadyz
Status: Realisatie waarschijnlijk

Bij het indienen van een declaratie zijn de velden kostenplaats en kostendrager (DIM 1 en 2) beschikbaar. Wij gebruiken bijvoorbeeld DIM4 om een verbijzondering op te geven. bijvoorbeeld kosten ten laste van NPO. 

 

De wens is dat ook dim 3, 4 en 5 beschikbaar komen onder de declaratiemodule.

4 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor uw idee. Dit Idee heeft de status "In onderzoek" gekregen. Dit betekent dat we het idee op haalbaarheid en impact gaan toetsen. We kijken allereerst of het idee in één van de strategische thema's past.

We monitoren op basis van het aantal verkregen kudos of andere klanten dit ook een goed idee vinden. Bij weinig Kudo's is de kans heel groot dat het idee wordt afgewezen.

Het kan zijn dat een idee met weinig kudo's alsnog op de backlog wordt geplaatst de reden daarvoor kan zijn dat wij in de toekomst een bepaald thema willen verbeteren en daarmee past in de strategische plannen, of omdat het een Quick win is die we relatief eenvoudig kunnen realiseren.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Ondanks dat dit te weinig kudo's heeft om normaliter op de backlog te worden opgenomen vinden we dit een heel goed voorstel en verbetering

 

Dit is op de backlog opgenomen onder nummer  5223

Monique van Berkel
CHAMPION *
door Monique van Berkel

Is het ook mogelijk om de kostenplaats en kostendrager niet door de medewerker te laten invullen, maar na goedkeuring van de manager door de salarisadministratie of automatisch te laten invullen op basis van de contractgegevens (met mogelijkheid tot overschrijven door de salarisadministratie? 

MoniquevanBerkel_0-1706876662512.png

door Rene van Jole

Hoi Monique, nee op dit moment kan dat niet