Mijn Communities
Help
omidsultani
CONTRIBUTOR ***

Exporteren personeelsdossier

door omidsultani
Status: Afgewezen

Als we nu een personeelsdossier willen exporteren vanuit het e-dossier via E-dossier / acties / export documenten werknemer, krijgen we een map met allemaal losse pdf's. Is het mogelijk om het volledige personeelsdossier in één pdf te exporteren?

5 Opmerkingen
wtentije
CHAMPION *
door wtentije

Helemaal mee eens, daarnaast is het een super omslachtige manier om bestanden gekopieerd te krijgen 

 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

 

Toelichting mbt de statussen vind je ook in de FAQ

John Bouwman
CHAMPION **
door John Bouwman

Daarnaast is het nu niet mogelijk dat de werknemer zelf zijn dossier download. Dat zou toch op zijn minst mogelijk moeten zijn.

door Rene van Jole

Goedemiddag

Aanvullende vraag wat is het probleem dat je dit nu in een ZIP bestand krijgt en wat is de toegevoegde waarde van 1 PDF ? 

 

@Anonymous jou aanvulling is een ander idee kun je dit in een apart verzoek indienen ? wij kunnen geen verschillende ideeen combineren dit ivm communicatie maar ook vanuit Development 

 

Alvast bedankt 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

bij navraag is dit met de huidige tooling niet mogelijk en is dit een complex vraagstuk 

We gaan in 2023 en 2024 het e-dossier wel verbeteren maar zien op dit moment geen mogelijkheden om dit te gaan ondersteunen wellicht hebben we tzt een betere oplossing als we eea gaan onderzoeken 

 

Voor nu nemen we dit verzoek niet mee op de backlog