Mijn Communities
Help

Koppeling Visma.net - EasyCruit uitbreiden

door Bastiaan Fidder
Status: Realisatie waarschijnlijk

 

Om de koppeling tussen EasyCruit en Visma.net te verbeteren heb ik de volgende wensen.

 

1. Afdelingen structuur en gebruikers vanuit Visma.net in kunnen laden in EasyCruit als structuur. Beheer van afdelingen en rechten vindt dan op 1 plek plaats ipv twee wat nu het geval is.

2. In de bestaande koppeling zitten meer documenten dan nu gemapt zijn in visma.net. Denk o.a. aan motivatiebrief. Deze komt niet door in Visma.net maar wordt wel aangeboden via de koppeling.
3. Aanbiedingsbrief en contract vanuit EasyCruit mappen in Visma.net.

4. Het veld tussenvoegsel in EasyCruit is niet gemapt in Visma.net. Als workaround wordt nu het veld achternaam uit Easycruit gesplitst in tussenvoegsel en achternaam in het voorbeeld "van dijk".

7 Opmerkingen
René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

Dit zal een enorme stap voorwaarts zijn in de combinatie Easycruit + Visma.netHR+Visma.netAdmin+Visma Payroll.

 

Dit sluit ook aan op het Visma.net HR ontwikkeling van automatisering Onboarding nieuwe medewerker en hopelijk trekt Visma in sprints met elkaar gelijk op zodat wij een geautomatiseerd en geïntegreerd kunnen werken

@Mireille Werring @Anonymous @ALL 

 

oproep community alle duimpies omhoog

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Het is niet handig om 4 ideeën in een verzoek te plaatsen. 

het risico is dat we er wellicht een of meerdere niet gaan doen en dan krijg je versnipperde communicatie en wij linken veelal een verzoek aan een backlog item dat is met dit verzoek daarmee niet te realiseren

 

Ik ga hiervoor voor nu 1 backlog item aanmaken maar het kan zijn dat we tzt maar een deel hiervan wellicht gaan realiseren

Voor vervolg graag een idee per verzoek 

 

 

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

Bedankt Rene, 

Deze 4 onderdelen hebben te maken met 1 onderwerp koppeling & integratie Easycruit met Visma. 

Een functionaliteit die ontbreekt waardoor Easycruit een standalone pakket is en geen onderdeel uit maakt van Visma.net.

Gevolg is veel beheerlast en veel onnodige handmatige handelingen. Is er een overzicht van alle Easycruit wensen die in de roadmap zijn opgenomen?

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

Kan Visma.net HR ook aangeven dat deze ontwikkeling een gezamenlijke sprint (onboarding nieuwe medewerker automatisering) is met Easycruit?

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 3801

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ

 

Tevens kan het zijn omdat dit meerdere verschillende verzoeken zijn dat we maar een deel gaan realiseren. Bv punt 1 genoemd zal een hele lastige gaan worden om te realiseren 

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

@Rene van Jole @Bastiaan Fidder @Marinka Eweg @Mireille Werring @Maurice Eppenga 

 

Toch wil de koppeling afdeling onder de aandacht brengen tussen Easycruit en Visma.net HR, aangezien dit een aanpassing is die zeer belangrijk is (lees essentieel) voor het succes van deze koppeling. Nu kunnen wij de verantwoordelijke indiener niet aansturen of terug vinden van welke school de kandidaat is.

 

Een optie kan ook zijn dat wij per school in visma.net een afdeling extra aanmaken "afdeling nieuwe werknemer" met dezelfde omschrijving als in Easycruit, want de robot koppelt op naam. Dit betekent 48 afdelingen aanmaken. 

 

Kunnen jullie aanreiken wat de beste oplossing is?

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

Wij willen graag de geïmporteerde taak nieuwe medewerker laten landen op een bestaande afdeling en de naam laten matchen met de afdelingsnaam in Easycruit.

Onze vraag, kunnen wij aansturen dat deze taak op de betreffende afdeling terecht komt en in de taken lijst komt van de rol “manager PO/HRM VO”. De taak mag niet terecht komen bij de leidinggevende van deze afdeling (rol manager).

 

antwoord consultant HR (Marian Smit)

Je kunt de 'geïmporteerde taak nieuwe medewerker' niet toewijzen aan een rol of lijst, alleen aan een gebruiker of gebruikersgroep. Wat jullie willen, is helaas niet mogelijk in de inrichting.

 

Is er geen oplossing voor om de de afdeling leidend te laten zijn om de taak vanuit VISMA direct naar de betreffende collega te laten zien?

 

@Anonymous @Bastiaan Fidder @Mireille Werring @Marinka Eweg