Mijn Communities
Help
Salden
CHAMPION *

Naam bij taak ipv "manager"

door Salden (Bijgewerkt ‎18-07-2022 14:03 door Salden )
Status: Realisatie waarschijnlijk

Is het mogelijk om bij de taken "Wacht op goedkeuring door manager, hier ook de naam van de betreffende persoon te zetten?"

Met name bij grote organisaties is het erg handig als je deze naam meteen ziet staan.

6 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor uw idee. Dit Idee heeft de status "In onderzoek" gekregen. Dit betekent dat we het idee op haalbaarheid en impact gaan toetsen. We kijken allereerst of het idee in één van de strategische thema's past.

We monitoren op basis van het aantal verkregen kudos of andere klanten dit ook een goed idee vinden.

Het kan zijn dat een idee met weinig kudo's alsnog op de backlog wordt geplaatst de reden daarvoor kan zijn dat wij in de toekomst een bepaald thema willen verbeteren en daarmee past in de strategische plannen, of omdat het een Quick win is die we relatief eenvoudig kunnen realiseren.

Marinka Eweg
VISMA
door Marinka Eweg
Status changed to: Status: Intake

Hallo @Salden ,

 

Kun je aangeven over welke plek in de applicatie je dit verwacht? Is dit de takenlijst, het overzicht openstaande taken of wellicht een ander overzicht?

 

Groeten Marinka

Salden
CHAMPION *
door Salden

@Marinka Eweg  Ik zou de naam vooral graag terugzien in het overzicht openstaande taken. In die lijst zie je meteen alle openstaande taken. Ik zou zo heel snel kunnen terugkoppelen wat er nog bij iemand openstaat voor verwerking.

 

Marinka Eweg
VISMA
door Marinka Eweg

Dank voor de aanvulling @Salden!

 

We nemen dit mee als input voor als we ons gaan focussen op de takenlijst. 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Het idee heeft niet heel veel kudo's en zou normaliter niet op de backlog worden opgenomen.

We willen echter in 2023 verbeteringen in de takenlijst gaan aanbrengen en willen dit idee dan in onze plannen meenemen of we dit kunnen realiseren 

 

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer .5246 . Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ