Mijn Communities
Help
Ans van Laarhoven
CHAMPION *

Overzichten op kostenplaatsniveau

door Ans van Laarhoven
Status: Alternatief aanwezig

Het zou fijn zijn als we standaard overzichten kunnen genereren, zoals bv Formatie, op kostenplaatsniveau.

We kunnen wel een afdelingsfilter maken, waarbij we alle afdelingen met dezelfde kpl kunnen aanvinken, maar deze is enkel voor jezelf zichtbaar, niet voor een andere gebruiker.

Onze rapportage naar het MT geschiedt via PowerBi, en op kostenplaatsniveau. Dat levert vaak verschillen op. Visma rapporteert standaard op afdelingsniveau, dus kunnen we dit vaak niet gebruiken.

Het zou al een verbetering zijn, als de aangemaakte afdelingsfilters door verschillende gebruikers gekozen kunnen worden. Nog beter is het als het overzicht direct op kpl-niveau gedraaid kan worden.

3 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole

Jullie gebruiken PowerBI voor rapportages 

We hebben een API beschikbaar met HRM en Payroll data die je in een eigen DWH punt plaatsen en vanuit daar middels PowerBI zelf rapportages kunt samenstellen 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

Zie onderstaande aanvulling 

het doel is nog steeds om HRM analytics als nieuwe reporting tool in te gaan zetten als er dan een Dimensie mbt Kosten plaats is ingericht voor het Loonjournaal kun je tzt meerdere rapportages hiermee aansturen 

 

We hebben voor nu de API al alternatief en dit verzoek nemen we zeker mee mbt HRM analytics rapportages