Mijn Communities
Help
DeniseMolenwijk
CONTRIBUTOR ***

Tegel op homepagina ondanks favorieten

door DeniseMolenwijk
Status: Realisatie waarschijnlijk

Als een gebruiker bij Mijn instellingen Mijn Talent favorieten heeft ingesteld, zullen nieuw beschikbare tegels niet automatisch verschijnen bij de gebruiker. Dit omdat hij/zij zelf de favorieten heeft ingesteld. Het zou fijn zijn wanneer je een nieuwe tegel beschikbaar stelt, deze wel nieuw op de home pagina verschijnt. Vervolgens kan de gebruiker er zelf voor kiezen of hij/zij deze laat staan, of weghaalt door zijn favorieten te wijzigen. 

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5915

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ