Mijn Communities
Help
René van Dijk
CONTRIBUTOR ***

massa uitnodiging voor activatie desktop en app voor medewerkers nog niet geactiveerd

door René van Dijk
Status: In onderzoek

Momenteel niet mogelijk in Visma en is het in huidige activatie protocol dat eerst desktiop geactiveerd moet worden en dan pas APP. indien andersom dan gaat dit niet goed. huidige werkwijze van Visma is nu. Dit moet via het systeem kunnen, want onderstaande is niet van deze tijd

 

We komen tot het volgende advies:

 

Via Admin heb je inzage niet geactiveerde accounts. Deze kun je ook Exporteren naar Excel.

 

Wij adviseren je om :
1. een Mailmerge actie de mensen aan te schrijven en te vragen om in te loggen op https://signin.visma.net en de optie wachtwoord vergeten aan te vinken.
2. Zij krijgen dan direct de mogelijkheid met email en ww om het account daarmee te activeren. Dit geldt dus ook voor gebruikers die al ingelogd zijn op de App.

 

Dit is de beste manier om ermee om te gaan. Visma heeft aangegeven dat de functionaliteit niet werkt zoals ASG  verwacht (in de volgorde en combinatie).

 

 

2 Opmerkingen
EllenSannes
CONTRIBUTOR ***
door EllenSannes

@René van Dijk snap ik het goed dat mensen éérst hun saas account moeten activeren alvorens ze hun app account activeren?

 

wat gebeurt er als dit andersom gedaan wordt?

 

 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.