Mijn Communities
Help
LiesbethDemming
CONTRIBUTOR ***

Langer bestanden kunnen downloaden in bestandsuitwisseling

door LiesbethDemming
Status: In onderzoek

In de bestandsuitwisseling kun je nu maar voor 1 maand terug bestanden downloaden. Dat vinden wij vrij kort. We zouden graag deze periode verlengen naar een jaar om ze opnieuw te kunnen downloaden.

3 Opmerkingen
door Ronald Kramers
Status changed to: Status: In onderzoek

@LiesbethDemming  Wij hebben gekozen voor een maand opslag omdat de meeste bestanden die worden uitgewisseld tijd gevoelige gegevens bevatten waardoor het geen zin heeft om een bestand lang te bewaren. Ook is onze functionaliteit gebouwd op het transport en niet zozeer op de (langere) opslag van bestanden.

Maar we horen graag voorbeelden of argumenten waarom een langere opslag gewenst is en dan zullen we die in overweging nemen om te besluiten of we een dergelijke functionaliteit gaan realiseren.

LiesbethDemming
CONTRIBUTOR ***
door LiesbethDemming

@Ronald Kramers Ik kom hier volgende week op terug. groet Liesbeth

LiesbethDemming
CONTRIBUTOR ***
door LiesbethDemming

Beste @Ronald Kramers 

 

Het betreft belangrijke bestanden voor onder andere de journalisering. Om deze na een maand helemaal niet meer te kunnen downloaden, is voor ons echt veel te precair. Uiteraard doen wij de handeling nu zo snel mogelijk, maar door vakantie of ziekte is er altijd de mogelijkheid dat het niet binnen een maand is gedaan. Daarnaast, als downloaden niet goed gelukt is, dient er toch een mogelijkheid te zijn om dit na enkele maanden nogmaals te downloaden.

 

Dus graag een oplossing. Een optie is wellicht nog dat de bestanden automatisch op de J schijf worden geplaatst?