Mijn Communities
Help
Anneke Petersen
CHAMPION *

Totaal overzicht van de ingediende kilometers per maand

door Anneke Petersen (Bijgewerkt ‎18-10-2023 09:33 door Maarten VB VISMA )
Status: Niet ingepland

Medewerkers geven aan het prettig te vinden als ze in de app het totale aantal kilometers kunnen zien wat er per maand ingediend is. Ze geven aan nu overzicht te missen waarbij ze alle declaraties 1 voor 1 bij elkaar op moeten tellen.

8 Opmerkingen
marjavanderkolk
CHAMPION ***
door marjavanderkolk

Daarom zou het volgens mij beter zijn om een soort maandoverzicht te generen waardoor het ook in 1 x naar de leidinggevende kan aan t eind van de maand ter accordering.

Wij werken nog niet met de km in de app maar dit zou zeker onze voorkeur ook hebben.

Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *
door Lieke Sterk Huis

ik ben het hier mee eens. Is het mogelijk om een eindoverzicht te laten accorderen of een soort van controle op een overzicht dat reizen van 1 dag niet dubbel zijn gegaan? In sommige gevallen wordt het 2 keer ingediend in de veronderstelling dat iets ook nog retour verstuurd kan worden en dat is bij ons niet. Wij hebben nu een steekproefsgewijze controle.

door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Niet ingepland

@Anneke Petersen dank voor het idee.

Is de reden dat de medewerkers de kilometers (bedragen) van de strook willen controleren? Dus meer een overzicht per verwerkingsperiode?

Of toch echt per kalendermaand?
En in het geval van de kalendermaand, welk inzicht willen ze dan verkrijgen?

door Bastiaan Friederichs

@marjavanderkolk in tegenstelling tot het idee van Anneke, hebben we wel concrete plannen voor een soort bulk-goedkeuring door de manager (of professional).

Het plan is om een overzicht te tonen aan de gebruiker, met filter-mogelijkheden, zodat men globaal inzicht kan krijgen in de declaraties en deze als een groep goed te keuren.

Om een idee te geven:

BastiaanFriederichs_0-1646832942622.png


@Lieke Sterk Huis is dit ook wat jij bedoelt? 
Of ben je op zoek naar een waarschuwing voor de medewerker als hij/zij een declaratie indient voor dezelfde datum, categorie en waarde (kosten? kilometers?)

marjavanderkolk
CHAMPION ***
door marjavanderkolk

@Bastiaan Friederichs Dit zou geweldig zijn, want nu hikken bij ons tegen het idee aan dat ze bij vooral reisdeclaraties 1 voor 1 moeten goedkeuren. Ziet er goed uit!  Daarbij zou de melding heel handig zijn als ze een declaratie indienen voor dezelfde datum, categorie en waarden.

Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *
door Lieke Sterk Huis

@Bastiaan Friederichs, het idee waar je mee komt geeft een overzicht van alle kilometers plus onkosten per medewerker. Interpreteer ik het dan goed? 

Is het naast dit idee ook mogelijk om een soort van waarschuwing/controle te maken dat er niet op eenzelfde dag 2x gedeclareerd kan worden als het gaat om kilometers?

Anneke Petersen
CHAMPION *
door Anneke Petersen

@Bastiaan Friederichs het gaat inderdaad om het kunnen controleren van het aantal km's op de loonstrook, dus per betalingsperiode.

rbouwman
CONTRIBUTOR **
door rbouwman

@Anneke Petersen @Bastiaan Friederichs  Binnen Siza krijgen wij deze wens ook terug gekoppeld. De vraag is of er per betalingsperiode een overzicht gegenereerd kan worden om vergoeding op de loonstrook te kunnen controleren met de gedeclareerde kilometers. Daarbij is de vraag of dit overzicht al het aantal Kilometers zou kunnen omrekenen naar een bedrag in €.