Mijn Communities
Help
Mirna Ifeamazi-Brug
CONTRIBUTOR **

Uploaden diploma of certificaat

door Mirna Ifeamazi-Brug (Bijgewerkt ‎31-01-2024 09:04 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

- Wordt deze dienst beschikbaar via de APP?
- Komt het diploma/certificaat in het Personeelsdossier terecht?
- Kan de medewerker kiezen voor het documentsoort?

 

Indien het antwoord 'nee' is, dan is het bij deze een idee/wens om dit te ontwikkelen. 

1 Opmerking
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek

Hoi @Mirna Ifeamazi-Brug,

 

Bedankt voor het aanmaken van het idee. Op dit moment bestaat de mogelijkheid om een diploma/certificaat te uploaden nog niet.

 

Nuttig om te weten is dat we het idee hebben gehad 'Koppeling bijlage onkostendeclaratie VOG naar personeelsdossier'. Met dat idee zijn we bezig om te implementeren. Daarna verwachten we te gaan werken aan  het idee 'Werkgeversverklaring aanvragen via Youforce app'.


Die twee ideeën kunnen een blauwdruk worden voor jouw idee (uploaden diploma/certificaat), maar kunnen ook helpen bij de ideeen BIG-registratie toevoegen met bijbehorende bijlagen in de App als declaratie en Beroepsregistratie SKJ toevoegen met bijbehorende bijlagen in de App als declaratie

 

Alle 3 ideeen (Diploma, BIG & SKJ) geven we nu de status ''in onderzoek''. Dat betekent dat we op basis van jullie input via de community, data analyse (b.v. gebruik in Self Service), ervaringen van VOG & Werkgeversverklaring en onze visie/roadmap in het voorjaar van 2024 zullen bepalen welke vervolgstappen we zullen zetten.