Mijn Communities
Help
Kristel Hommers
CONTRIBUTOR ***

Inzien ingediende aanvragen op Tabblad 'Uw Aanvragen'

door Kristel Hommers (Bijgewerkt ‎20-04-2022 10:20 door Patrick Kersbergen Youserve VISMA )
Status: Bestaat al

De weergaven van ingediende aanvragen op het tabblad 'Uw Aanvragen' wekt de indruk dat medewerkers ook inhoudelijk hun overeenkomst kunnen bekijken door het tonen van een lichtblauw document-icoon &  details-icoon.

Als aanvraag de status verwerkt heeft dan is dit echter niet mogelijk. Voorstel is om inzien van overeenkomst wel mogelijk te maken op dit tabblad, kan dit niet ...dan verwijderen van 'document-icoon' & 'details-icoon'.

Ook blijven de icoontjes voor wijzigen/ verwijderen licht in beeld, kan dit verborgen worden als een aanvraag de status 'verwerkt' heeft.

1 Opmerking
Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: Bestaat al

Bedankt voor het indienen van uw idee. Voor de zekerheid: er is één moment in de afhandeling in Flex Benefits van een ingediende keuze waarbij de overeenkomst nog niet beschikbaar is. Dat is vlak na het indienen zelf. In de tab "Uw aanvragen" is de status dan "Bezig met verzenden". Deze status is echter van korte duur - binnen de minuut zou de status (mits er geen issues zijn) moeten veranderen naar "Ingediend". En vanaf dan zou de overeenkomst geopend moeten kunnen worden, ook als de aanvraag de eindstatus "Verwerkt" (= geëxporteerd naar het HR- en Payrollsysteem) heeft bereikt.

 

In de release van mei (2022-05) hebben we een bug opgelost in dit scherm. Door een fout in de programmatuur was het niet mogelijk om historische overeenkomsten (van voorgaande jaren) te openen. Maar dit is nu dus opgelost.