Mijn Communities
Help
anja72
CONTRIBUTOR **

mutaties mogelijk na uit dienst

door anja72
Status: Realisatie waarschijnlijk

Als je medewerkers reiskosten achteraf betaald krijgen dan zou je voor de maand na uit dienst ook de uitruil reiskosten nog aan moeten kunnen vragen. Dan wordt immers de eju en de vaktoeslag nog uitbetaald en ook de reiskosten van de laatste maand. Doordat veel mensen nog steeds thuiswerken wordt dit alleen maar steeds actueler. Men betaald immers de reiskosten vaak op basis van daadwerkelijk reizen.

7 Opmerkingen
BAR1
CONTRIBUTOR **
door BAR1

@anja72 ik adviseer altijd om het vinkje aan te zetten bij maximum uitruilen. Indien er na einde dienstverband declaraties uitbetaald worden wordt ook meteen de uitruil reiskosten "verrekend".

Marianne Marsman
CHAMPION ***
door Marianne Marsman

zie ook idee van 02-3-2022

BAR1
CONTRIBUTOR **
door BAR1

@Marianne Marsman is dit ook het geval als een medewerker het vinkje bij maximum uitruilen aangezet heeft?

 

Marianne Marsman
CHAMPION ***
door Marianne Marsman

@BAR1 ja, medewerker had ook vinkje bij maximum uitruilen gezet, maar deze mutaties worden niet meegenomen in de export omdat medewerker dan al uitdienst is.

Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor dit idee.


Wij monitoren hoeveel kudo's dit idee krijgt. Het kan enige tijd duren voordat andere communityleden kudo's aan idee toekennen. Daarna bekijken we op basis van het aantal stemmen en de strategie van het product of deze wens verder onderzoek rechtvaardigt.

Toine1
VISMA
door Toine1
door André Visschers
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk