Mijn Communities
Help
Jozien Scheers
CONTRIBUTOR *

Percentage loondoorbetaling No-Risk

door Jozien Scheers
Status: Alternatief aanwezig

In Beaufort is de arbeidsgehandicaptenregistratie ingevuld. Bij die medewerkers staat het vangnetgeval automatisch aangevinkt met code 04 arbeidsgehandicapt. Wanneer deze medewerkers ziek worden, dient er door UWV 100% uitbetaald te worden. Om dit te bewerkstelligen moet de werkgever zelf de rubriek P02244 (% loondoorbetaling) muteren naar 100%. Dit houdt in dat er veel controlewerk/handmatig werk is. Voordat de EDI-meldingen worden aangemaakt, draaien we eerst een rapport met eventuele nieuwe zieke medewerkers met de status no-risk om vervolgens de rubriek P02244 te muteren. Heeft iemand hier een mooiere oplossing voor?

4 Opmerkingen
cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

@Jozien Scheers 

 

Heb je onderstaande in Gemal aangepast (geel gearceerd)? 

 

cvanstijn_1-1679566861811.png

 

En dan via de synchronisatie (de synchronisatie dien je even via de kennisartikelen op te zoeken) komt het ook in Beaufort te staan:

 

cvanstijn_2-1679566886921.png

 

Wij hoeven hier niets meer handmatig in te voeren namelijk.

 

 

 

Jozien Scheers
CONTRIBUTOR *
door Jozien Scheers

Er staat dat dit percentage betrekking heeft op dagloonpercentages voor uitkeringssituaties. Wat gebeurt er dan met de berekening voor het betaald ouderschapsverlof en het aanvullend geboorteverlof? Wordt daar dan ook met 100% gerekend, want dat is niet de bedoeling.

cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

@Jozien Scheers 

 

BOSV etc. wordt niet doorgegeven a.d.h.v. een ziekmelding. In de ziekmelding wordt dan gelijk (grijs veld) % loondoorbetaling de P02244 gevuld. Scheelt ook weer werk als je met vakantie bent dat het dan automatisch wordt gevuld.

cvanstijn_0-1679575717742.png

 

door Frank JHM Poell
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

Zie input van de andere gebruikers!