Mijn Communities
Help
cvanstijn
CHAMPION ***

Youforce storing/onderhoud melding bij inlogscherm voor werknemer

door cvanstijn
Status: In onderzoek

Hoi,

 

Is het mogelijk dat zodra er een storing is bij Youforce (Self service) of als er onderhoud is dat dit bij het inlogscherm in beeld komt voor de werknemer? Net een zelfde soort melding als dat je nu in beeld krijgt bij de Academy? Zie onderstaande printscreen.

 

cvanstijn_0-1676904423087.png

 

Dit scheelt voor werknemers om te bellen naar de werkgever of de storing reeds gemeld/bekend is, en dat de servicedesk bij de werkgever ook niet vaak gebeld wordt. En bij onderhoud weten de werknemers dan gelijk wanneer ze weer wel kunnen inloggen.

5 Opmerkingen
Renewi
CONTRIBUTOR *
door Renewi

helemaal eens Cindy

 

goed idee

Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **
door Raymond_de_Rozario

@cvanstijn net zoals we gewend waren in de "oude" omgeving. Daar kregen alleen de professionals de pop-up. Dergelijke meldingen gewoon voor alle gebruikers. Wel als kanttekening dat men sneller de berichtgeving plaats, dan hier op de community. Dat wil soms nog wel een (paar) uur duren.

Aldrin Bentura
CONTRIBUTOR **
door Aldrin Bentura

@Raymond_de_Rozario  Ben het met je eens! Berichtgeving mag sneller en een pop up scheelt aan beide kanten een hoop tijd/werk!

Gea Bussink-Veerbeek
CHAMPION ***
door Gea Bussink-Veerbeek

Er is al veel gezegd en geschreven over het melden van verstoringen. Zie ook Bij verstoringen standaard mailverzending aan alle... - Visma Community. Echter, er verandert nog niets. Toen er afgelopen week een verstoring was, hoorden wij dat van de medewerkers. Wanneer komt er een oplossing voor het actief informeren van professionals bij verstoringen? Dit is niet werkbaar en kweekt veel weerstand bij de gebruikers.

door Sabine Koelewijn
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk bedankt voor dit idee. We begrijpen de toegevoegde waarde van dit idee voor jullie gebruikers. Technisch heeft dit echter wel wat uitdagingen. We dit idee daarom verder onderzoeken.