Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Inzet corrigeren met terug werkende kracht (SLSR-I-612)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎21-03-2023 13:02 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Wij kunnen de inzet 12 maanden terug, maar niet over het jaar heen corrigeren:

pastedimage1617170807595v1.png

Echte indien een medewerker een mutatie heeft gehad met een uren (naar 40 uur) wijziging ingaand op 1-2-2021, dan gaat dit goed.

Later blijkt echter dat de manager een mutatie is vergeten. De medewerker is miv 1-1-2021 naar 36 uur gegaan. Deze mutatie wordt alsnog ingevoerd echter krijgen wij de inzet niet meer goed:

pastedimage1617171286332v3.png

Graag zouden wij de inzet kunnen aanpassen, zoals die op dat moment is. 36 uur.. Ook als dit betekend dat de manager daarna nog een mutatie dient in te dienen om de medewerker weer op 40 uur te krijgen.

3 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-612
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.