Mijn Communities
Help
Kristel Hommers
CONTRIBUTOR ***

Behouden notities/aantekening beoordelaars bij tussentijdse groepsbeoordeling

door Kristel Hommers
Status: Alternatief aanwezig

Vanuit P&O ontvangen we volgende wens;

Als er veel reactie binnenkomen stuurt P&O tussentijds de binnengekomen reacties toe naar beoordelaars zodat ze alvast kunnen beoordelen (bijvoorbeeld sollicitanten 1 t/m 20). Beoordelaars maken dan notities/aantekeningen.

Op moment dat P&O na sluitingsdatum alle reacties via groepsbeoordeling aanbiedt (waaronder sollicitanten 1 t/m 20) dan zijn de door de beoordelaar zelf gemaakte notities/aantekening weg voor de beoordelaar. Kan dit geoptimaliseerd worden?

2 Opmerkingen
door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

@Kristel Hommers, in het kandidatenoverzicht kan P&O zien welke kandidaten al eerder zijn verzonden voor de groepsbeoordeling d.m.v. een icoontje:

MauriceEppenga_0-1679576374321.png

Na de sluitingsdatum hoef je dan alleen de kandidaten zonder icoontje te selecteren voor de groepsbeoordeling.

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

@Maurice Eppenga @Kristel Hommers @Bastiaan Fidder 

Na een groepsbeoordeling door niet gebruikers (beoordelaar) op CV en motivatie wordt de beoordelaar opnieuw uitgenodigd voor een beoordeling na een sollicitatiegesprek met een kandidaat. door het uitnodigen van de groepsbeoordeling is direct de beoordeling verwijderd en zou pas moeten worden vervangen als een beoordelaar daadwerkelijk de beoordeling overschrijft. nog mooier is dat het zichtbaar blijft en aanvullingen gedaan kunnen worden.