Mijn Communities
Help
Kristel Hommers
CONTRIBUTOR ***

Visma Connect Account

door Kristel Hommers
Status: In onderzoek

We merken dat groepsbeoordelaars lang niet altijd hun Visma Connect account volledig aanmaken. Dwz dat ze geen 06-nr koppelen en de back-up code niet noteren. 

Bij inlogproblemen hebben ze dan geen optie om wachtwoord te resetten omdat bovenstaande informatie niet optimaal is benut door gebruiker. Dit betekent dat we dan ticket aan moeten maken en er soms enige tijd overheen gaat voor gebruiker VismaConnect account kan resetten. Terwijl gebruiker wil inloggen omdat hij/zij op dat moment tijd gereserveerd heeft om groepsbeoordeling te doen of informatie op wil zoeken voor sollicitatiegesprek. 

 

Is het ook mogelijk dat 06-nr verplicht wordt gesteld bij aanmaken Visma Connect account of dat Functioneel Beheer rechten krijgt om wachtwoordreset te kunnen genereren?

2 Opmerkingen
door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: In onderzoek

@Kristel Hommers, ik ga bovenstaande met het team van Visma Connect bespreken, om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het verbeteren van de account registratie en password reset. 

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

Visma.net gebruikers hebben een Visma.net Admin  account.  Indien gebruikers of niet gebruikers beoordelaars inlog activeren of worden uitgelogd in Easycruit dan staan zij voor de verkeerde voordeur qua inloggen. Onze medewerkers begrijpen en kennen niet Visma connect. na inloggen op Visma.net selecteren zij de tegel Easycruit.

 

@Bastiaan Fidder