Mine områder
Hjelp
Knut Valvåg
CONTRIBUTOR **

A-melding ansattopplysninger

av Knut Valvåg
Status: Stem - Vi vurderer!

Det er ønskelig at det kommer en enklere måte å sende a-melding ansattopplysninger fra payroll på. Og da spesielt med tanke på å sende a-melding frem i tid. Dagens løsning med å opprette egen lønnskjøring, hvor man må slette lønnskjøring som har senere dato enn ønsket dato for a-melding ansattopplysninger, er for tungvint.

10 Kommentarer
Siri_Hovland
PARTNER
av Siri_Hovland

Enig! Flott at du la inn dette i idébanken.

Tone73
CHAMPION **
av Tone73

Burde være en enkel måte og sende inn info om nyansatt og få meldt den inn i aa-registeret. Vi som er avhengig at de ansatte har HMS kort må først få meldt de inn i aa-registeret..

av Elisabeth Pretzinger1

Helt enig. Det må komme valg slik det er i H/L om å bare sende inn a-melding for arbeidsforhold.

Tone73
CHAMPION **
av Tone73

Ja eller som i PowerOffice, der oppretter du ansatt også sender du inn arbeidsforhold og henter skattekortet på personen eller alle ansatte. 

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Denne begynner vel å få såpass mange stemmer at den burde vurderes implementert. Er faktisk en av showstopperne hos noen av kundene våre som ønsker over fra Huldt & Lillevik til Payroll, og som også var lite begeistret for prisøkningen all den tid det er manglende funksjonalitet som hindrer de å gå over.

 

Skal faktisk kjøre onboarding med en kunde denne uka som var lite imponert over denne "svakheten". 

 

 

Linda Hanssen 1
CONTRIBUTOR *
av Linda Hanssen 1

Håper dette kommer på plass så snart som mulig

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Har nettopp vært i gjennom oppstart for en ny kunde som har en regnskapsfører som fører lønn, og som har erfaring fra diverse system. Og vedkommende var rimelig sjokkert over at innsending av a-melding med ansattopplysninger er så ufattelig tungvint. Det er noenlunde greit ved oppstart, men når det skal skje flere ganger i året så er dette rimelig håpløst.

 

Håper at det er mulig å dytte dette lenger fram i køen. Dette mener jeg er mye viktigere enn nytt grensesnitt.

 

 

Tore Bi
CONTRIBUTOR *
av Tore Bi

Nå har jeg oppdaget enda en konflikt med a-mld for innmelding av ansatte for å skaffe ID-kort før de begynner i jobb.  Dersom nyansatt pr 1.april skal meldes inn FØR vedkommende starter i jobb (for å få IDkort til byggeplass på første arbeidsdag), MÅ det kjøres lønnskjøring (mal) med avslutning - og denne må dateres samme eller ETTER ansattdato 1,april.  

Men når denne kjøringen er fullført, er det umulig å opprette lønnskjøring for mars for å fange opp timelønnstransaksjoner for mars.  Dermed må alle timer for mars importeres til - riktignok fast planlagt utbetaling i mnd etter - men da med dato april i stedet for mars.  Finnes det noen annen metode for å unngå merarbeid med å omregistrere dato for hver enkelt transaksjon for at disse skal bli gjeldende for mars?  

Det bør snarest mulig komme en forenkling for innsending av arbeidsforhold i a-mld (kun ansattopplysninger) slik det er mulig i Huldt & Lillevik.

Siri_Hovland
PARTNER
av Siri_Hovland

Veldig mange kunder som trenger en mye mer brukervennlig og bedre løsning på dette, og vi håper det prioriteres av Visma så absolutt snart som mulig. 

VEJ
CONTRIBUTOR *
av VEJ

Noen som vet noe om dette er på gang? 

Dagens løsning er utrolig tungvint.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"