Minun alueeni
Apu
OoOo
CONTRIBUTOR ***

Asiakkaan luonti/tallennus laskua luotaessa

tekijä OoOo

Kehitysehdotus:

 

Olisi näppärää, jos uuden asiakkaan saisi luotua/tallennettua laskua luotaessa ilman, että asiakas tarvii ensin luoda erikseen Asiakkaat -sivulla. Tämä voisi olla yksinkertaisesti rasti ruutuun -valintana asiakkaan tietojen alla.

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Tiia-Maria Hietala
VISMA

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!

 

Kiitos palautteesta. Asiakkaan luominen ja tallentaminen suoraan laskua luodessa on tulossa seuraavan päivityksen myötä. Samalla myös olemassa olevia asiakastietoja on mahdollista päivittää suoraan laskun kirjausnäkymästä. 🙂 

OoOo
CONTRIBUTOR ***

tekijä OoOo

Näköjään tuo asiakkaan tietojen manuaalinen täyttäminen laskulle onkin nyt poistettu kokonaan käytöstä ja ruudut ovat disabled -tilassa (asiakasvalinta kuitenkin näyttää vielä "Valitse tai täytä") eli ilmeisesti asiakas pitää nykyään aina luoda erikseen ennen laskun luontia?

 

Noh, tässä joka tapauksessa nopea mockup, miten tuo mainitsemani ehdotus voisi toimia:

OoOo_1-1666781671455.png

 

 

tekijä Tiia-Maria Hietala

Asiakasta ei ole pakko perustaa, vaan tiedot voi edelleen syöttää laskulle myös vapaasti. Kun asiakkaan nimi on kirjoitettu, aukeaa muidenkin kenttien tiedot muokattaviksi.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!