Minun alueeni
Apu
Puderzo
CONTRIBUTOR *

Kehitysehdotus: Pankkiverkon maksuehto automaattisesti vähintään 4 pv

tekijä Puderzo

Koska pankkiverkkoon lähetettäessä maksuehto pitää olla vähintään 4 päivää, niin voisiko Verkkolaskut.fi automaattisesti laittaa minimimaksuehdoksi 4 päivää jos valitsee operaattoriksi pankkiverkossa olevaa operaattoria? Jos esimerkiksi lähettää palvelun kautta ennakkomaksulaskua (joka on meille käytännössä ainoa syy käyttää palvelua, kun varsinaiset laskut lähtevät automaattisesti), niin maksuehdoksi yleensä laitetaan HETI; pankkioperaattorin kanssa tähän pitää muistaa laittaa vähintään 4 päivää. Jos tätä unohtaa, niin lasku jää virhetilaan. Mikäli järjestelmä huolehtisi tästä (joka muuten löytyy "yleisimmät virhetilat"-postauksesta), niin poistuisi heti yksi virheen mahdollisuus.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jannina L
VISMA

tekijä Jannina L

Kiitos viestistäsi.

 

Asiakaspalaute palvelun uudistamisesta on meille tärkeää ja tulemme palvelua kehitettäessä ottamaan asiakaskokemuksen huomioon. Välitän ehdotuksenne eteenpäin ohjelman kehitykselle.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!