Verkko-osoitteen lisääminen

19-10-2017 07:32 (Updated 15-03-2018)
  • 0 Replies
  • 0 kudos
  • 2257 Views

Kysymykset

Miten saan sivuilleni haluamani osoitteen, esimerkiksi www.paraskampaamo.fi?

Vastaus

Mene kohtaan Internetsivu -> Verkkotunnus. Eteesi avautuu lista verkkotunnuksista.

verkkotunnus.jpg

 

Jos sinulla on jo verkkotunnus

Klikkaa Lisää oma verkkotunnus. Lisää oma osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jonne lähetetään tarkemmat ohjeet. Nämä ohjeet sinun tulisi välittää palveluntarjoajallesi. Esimerkiksi jos tiedät ostaneesi osoitteen Elisalta, sinun tulisi olla heihin yhteydessä. Kun olet saanut heiltä vahvistuksen osoitteen ohjautumisesta Visma Kotisivuille/Verkkokauppaan, katso kohta Osoitteen asettaminen pääverkkotunnukseksi.

 

Jos olet ostanut osoitteen Domainkeskukselta Visma Passelin kautta, voit vain asettaa osoitteen pääverkkotunnukseksi, ks. Osoitteen asettaminen pääverkkotunnukseksi.

 

Jos sinulla ei ole verkkotunnusta

Jos haluat oman persoonallisen verkkotunnuksen, sinun täytyy ostaa sellainen. Oletuksena sivuilla on www.yourvismawebsite.com/yrityksesinimi. Tämä toki toimii, mutta ei ole kovin persoonallinen. Voit tutkia vapaita verkkotunnuksia esimerkiksi yhteistyökumppanimme Domainkeskuksen sivuilta: https://www.domainkeskus.com/

 

Kun olet valinnut sopivan ja vapaana olevan osoitteen, voit varata sen Domainkeskukselta tai joltain muulta palveluntarjoajalta.

HUOM! Suosittelemme vahvasti ostamaan verkko-osoitteen suomalaiselta palveluntarjoajalta. Asiakkaillamme on ollut ongelmia vapauttaa sivujen osoitteita nopeasti ulkomaisten palvelutarjoajien sopimusehtojen vuoksi.

Osoitteen asettaminen pääverkkotunnukseksi

Kun sinulla on haluamasi osoite hallussasi, se pitää vielä määrittää pääverkkotunnukseksi. Pääverkkotunnus on osoite, joka näkyy osoiterivillä ja johon kävijäsi ohjataan. Klikkaa haluamaasi osoitetta listassa (ks. ensimmäinen kuva), ja sen jälkeen määritä verkkotunnukseksi. Muista julkaista muutokset.

 

Muistathan lopuksi julkaista tekemäsi muutokset oikean yläkulman "Julkaise"-painikkeesta.

 

Huom! Verkko-osoitteen ohjautumisessa saattaa mennä tunneista jopa muutamaan päivään.

Contributors