peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Ostolasku tiliöintirivien yhdistäminen

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Ostolaskun tiliöintirivien yhdistely helpottaisi laskun tiliöintiä. Meille tulee paljon laskuja, joilla veloitetaan erilaisia töitä useilla riveillä ja ne tiliöidään eri kirjanpidon tileille / kohdisteille.

 

Tiliöintirivit voisi valita ja painikkeen "Tee valituille" alle lisättäisiin "Yhdistä rivit"-toiminto, jolla rivit summattaisiin yhteen.

 

Omaa työtä säästyisi monta minuuttia / ostolasku.

6 kommenttia
Tuula Jehkonen
GURU ***
tekijä Tuula Jehkonen

Täällä sama toivomus, tätä on toivottu jo vanhan Communityn aikaan!

Taina Toikka
CHAMPION **
tekijä Taina Toikka (Päivitetty ‎10-10-2018 11:34 tekijä Taina Toikka )

Tämä varmaan olisi se minunkin kaipaama tiliöintitapa, kun joka toinen laskun rivi menee yhdelle ja joka toinen toiselle kirjanpidon tilille.

Hiemanko ärsyttää tiliöidä 4000/4260 tileille joka toinen rivi, ja kätevämpää tapaa en ole keksinyt kuin naputella ne yksi kerrallaan Hymiö Surullinen

Tarja Toivanen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Tarja Toivanen

Kannatan tätä kehitysideaa!

Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Hyvä idea!
Itse monesti kironnut sitä kun pitkä ostolasku jossa useimmat tulee samalle tilille mutta muutamat sitten toiselle.
Nyt ainoa keino on joko tiliöidä kaikki tilit tai sitten ynnätä ne samat tilit yhteen ja korjata se summa yhdelle riville ja muihin sitten 0,00 euroa. Yhdistelyä ei voi tehdä koska silloin se poistaa ne jo tehdyt tiliöinnit 😞 

Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Toivoisin myös että rivejä voisi jakaa useampaan riviin kerralla esim. kertoimen mukaan. Nyt jos tuoterivi jaetaan kolmelle kustannuspaikalle, tulee rivi jakaa ensin kahteen ja sitten vielä kerran.

Pirkko
CONTRIBUTOR **
tekijä Pirkko

Tätä olen kaivannut monta kertaa, sillä esim. hyllytyssopimuksella olevilta toimittajilta saattaa tulla kymmenien rivien mittainen lasku, joista poimitaan ja tiliöidään esim. viidelle eri tilille. Nyt laskimen kanssa tekee hurjan työn, kun tuolla 'yhdistä rivit'-toiminnolla homma hoituisi helposti.