peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Miia Björk
CONTRIBUTOR **

Yhdelle matkakulutyypille yhden kuitin alv:t

tekijä Miia Björk
Tila: Toteutettu

Netvisor -sovelluksessa ja miksei tietokoneellakin yhden matkalaskun kuitin kuvan alle mahdollisuus lisätä koko kuitin alv:t kerralla. Tällä hetkellä tulee lisätä sama kuva monta kertaa kun ainakin

aamiainen on aina eri alv, jonka lisäksi usein myös tulee pysäköinti 24% alv, niin silloin joutuu laittamaan samasta kuitista 2-3 kuvaa.

Esimerkiksi näin:

 

Netvisor ALV.JPG

3 kommenttia
tekijä Sini Alamäki

Hei Miia 

 

Kiitos ideasta! Olemme huomanneet samaa mm. mainitsemissasi hotelliaamiaisissa. Tarve on tunnistettu ja tullaan toteuttamaan, mutta aikataulua en voi vielä antaa. Vaihdan tilaksi "Käsittelyssä". 

 

Kun tätä suunnitellaan niin onko sinulla kiinnostusta olla mukana käyttäjätestauksessa? Vastaavasti muutkin aiheesta kiinnostuneet voivat vastata tähän ketjuun, jos toiminnon kehittämiseen osallistuminen kiinnostaa. 

Antti Saarisalo
CONTRIBUTOR **
tekijä Antti Saarisalo

Tein uuden ehdotuksen tästä samasta aiheesta. Mutta lisään tähän vielä myös kommentin koska haluan tätä kehitettävän.

Minulla ongelmaksi tuli myös se, että ulkomaan alv-kantoja ei sovelluksessa ole matkalaskun kulun kohdalla, joka on vähän outoa erityisesti matkalaskussa. Scannerissahan saa syöttää kuitille alv:n euromääräisenä summana, ja tällainen voisi toimia helpoiten tässäkin tapauksessa.

tekijä Sini Alamäki