Mijn Communities
Help

Afgehandeld - Inlogproblemen Youforce

door Rene Gravemaker (Bijgewerkt ‎07-07-2022 17:26 door Judith Meijer VISMA )

7 juli 2022 - 16:30 uur - Het Service Center heeft alle requests verwerkt. Hiermee eindigen we onze berichtgeving. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de requests te heropenen. We helpen je graag verder.

 

23 juni 2022 - 16:30 uur - Wij hebben helaas nog niet van alle klanten een reactie ontvangen. Bij het uitblijven van een reactie zal het request worden afgesloten. Er bestaat altijd de mogelijkheid het request te heropenen. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

17 juni 2022 - 14:00 uur - De aangedragen oplossing is door klanten veelal succesvol toegepast. Voor de overige klanten zijn wij in afwachting van de bevestiging dat de problemen zijn opgelost. Wij blijven dit monitoren tot en met donderdag 23 juni en verwachten dat de problemen dan voor alle klanten zijn opgelost. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

10 juni 2022 - 15:15 uur - Alle getroffen klanten worden (of zijn) vandaag benaderd via ons ticketsysteem met een passende oplossing. Wij wachten de klantreacties af voor verdere afhandeling. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

9 juni 2022 - 18:30 uur - We hebben de oorzaak van de storing gevonden. Alle getroffen klanten worden voor het einde van de week benaderd, via ons ticketsysteem, met een passende oplossing. Hierbij sturen wij instructies mee die helpen om de 2-factor authenticatie opnieuw te installeren. Na bevestiging in het request, sturen we de getroffen medewerkers een activatie email. Mocht je nog vragen hebben, vermeld dit in het door ons aangemaakte request. Wij helpen je graag verder.

 

9 juni 2022 - 12:00 uur - We werken nog hard aan de oplossing en willen je vragen om als het probleem zich bij jouw medewerkers voordoet, een aanvraag in te dienen of contact op te nemen met jouw Youforce beheerder, zodat we kunnen achterhalen of jouw inlogprobleem met dit specifieke probleem te maken heeft.

 

9 juni 2022 - 10.30 - Vanwege technische problemen ondervinden meerdere medewerkers sinds gisteren problemen met het inloggen in Youforce. Door deze storing zijn de Youforce-accounts van deze medewerkers gedeactiveerd. Op dit moment zijn we aan het onderzoeken hoe we dit probleem kunnen oplossen.

10 Opmerkingen
YvonneMMW
CONTRIBUTOR *
door YvonneMMW

Wij kunnen wel inloggen in Youforce maar Flex benefits geeft na het inloggen de melding dat er geen rechten zijn bij 2 van onze Keyusers. Heeft dit te maken met dit probleem??

 

m vr gr Yvonne

Nico vander Bent
CHAMPION ***
door Nico vander Bent

@Rene Gravemaker 

ik heb hiervan gisteren een call laten aanmaken. 

YvonneMMW
CONTRIBUTOR *
door YvonneMMW

flex benefits werkt inmiddels weer bij ons.

Els Kuipers
CONTRIBUTOR *
door Els Kuipers

Bij ons Kenter Jeugdhulp, ervaren we ook deze problemen, soms kan men wel inloggen, soms niet, soms wel tegels gebruiken soms niet.

melding is inderdaad context=false, werkt even niet of de pagina kan verhuisd zijn

is dit hetzelfde probleem?

 

 

door Brian van de Grift

@Els Kuipers Zou je hier een request voor kunnen aanmaken zodat wij jullie problemen kunnen analyseren?

jolandazwier
CONTRIBUTOR ***
door jolandazwier (Bijgewerkt ‎09-06-2022 13:16 door jolandazwier )

@Brian van de Grift telefonisch contact gehad met José van Visma/Raet. Probleem van @Els Kuipers betreft een ander probleem dan het deactiveren van accounts van medewerkers. Nemen het op met applicatiebeheerder van Kenter en zullen indien nodig request aanmaken.

door Brian van de Grift

@Anonymous Dankjewel voor de terugkoppeling

BAR1
CONTRIBUTOR **
door BAR1

Sinds 28 april staat er al een request (25452524) open en lever ik printscreens aan. Mag niet baten, problemen worden alleen maar erger.

Nico vander Bent
CHAMPION ***
door Nico vander Bent

@BAR1 dat klinkt hoopvol. ik heb gisteren mijn eerste request doorgegeven. dan heb ik nog een paar maanden te gaan 🙂

door Brian van de Grift

@BAR1 Jouw melding heeft geen betrekking op deze inlogproblemen. Aan de voor jou geldende problemen wordt hard gewerkt.