Mijn Communities
Help

Juni 2022 - Youforce Clean up ideeën

door Henk Hesseling (Bijgewerkt ‎11-07-2022 13:24 door Henk Hesseling VISMA )

Vorige week hebben we je deelgenoot gemaakt van onze plannen en uitgangspunten voor de Innovatie roadmap. Heb je dit artikel gemist? Dan verwijzen we je graag naar deze publicatie.

Een van de belangrijke factoren voor een succesvolle innovatie roadmap is de realisatie van ideeën die door onze gebruikers worden voorgesteld. Op onze community zien we dat onze gebruikers zeer actief zijn in het inbrengen van goede ideeën. Zo actief zelfs, dat er een achterstand is ontstaan in het behandelen van alle ideeën. Daarom willen we in de maand juni extra aandacht besteden aan het wegwerken van deze achterstand.

Onze ambitie is om in juni voor alle Youforce modules de ideeën in de Visma community te beoordelen op de in de innovatie roadmap genoemde thema’s: User Experience, Connectiviteit en Simplificeren. Dit houdt in dat wij de ideeën zullen analyseren, voorzien van de juiste status en waar nodig aanvullen met nadere uitleg en argumentatie over onze keuze. We hebben de intentie voor de meeste modules dit proces in juni ook daadwerkelijk af te ronden. Sommige ideeën zijn technisch complex en bij andere zijn mogelijk meerdere ontwikkelteams nodig. In die gevallen zal de analyse iets meer tijd kosten dan gemiddeld. Wij zullen je ook daarvan op de hoogte houden met behulp van de statuscodes in de community. Hierna wordt dit proces onderdeel van onze 'dagelijkse praktijk’. Dit om nieuwe achterstanden in de behandeling van ideeën te voorkomen.

 

Let op: In de Visma community kan je notificaties op Ideeën instellen. Als je op de voor jou interessante modules notificaties op de tab Ideeën (dus voor alle ideeën voor die module) ingesteld hebt, leidt dit een (grote) toename van notificaties. Wil je dit vermijden, zet dan voor die modules (tijdelijk) notificaties op de tab Ideeën uit. 

Ga hiervoor naar de Youforce modules van jouw keuze. In onderstaand voorbeeld: Visma Raet.

HenkHesseling_0-1653999249664.png

 

Klik in de rechterkolom onder de modulenaam op Abonnement bewerken.

HenkHesseling_1-1653999249641.png

 

Controleer of er vinkje staat voor de tab Ideeën. Wil je geen notificaties, zorg dan dat er geen vinkje voor deze tab staat.

11 Opmerkingen