Mijn Communities
Help

Beheerders kunnen Gewerkte dagen verwijderen!

door Bastiaan Friederichs (Bijgewerkt ‎25-04-2023 21:23 door Bastiaan Friederichs VISMA )

Icon_daysworked.png

We hadden het al aangekondigd in dit nieuwsbericht, en aan het eind van de middag (25 april) heeft het team de update naar productie gebracht.

Ga je nu - als beheerder -  naar de configuratie van Gewerkte dagen, dan zie je een extra tab waarmee je maanden van medewerkers kunt verwijderen;

BastiaanFriederichs_0-1682449845676.png

 

Klik direct op de knop "Toepassen" om de laatste maanden te zien of gebruik de filters om die ene maand of reeks te selecteren.

 

Omdat het verwijderen een onomkeerbare actie is, vragen we je om bevestiging.
Hoewel dit strikt genomen niet nodig was, heeft het team in de popup voor de bevestiging ook een samenvatting van de betreffende dagen gezet.

BastiaanFriederichs_1-1682450037618.png

En dat is natuurlijk superhandig, want met die samenvatting kun je makkelijker (en sneller) de nodige correcties doen in Payroll Gemal. (denk er aan; de ingangsdatum in Gemal is kalendermaand+1, dus maart 2023 wordt ingangsdatum 01-04-2023)

Je kunt ook maanden verwijderen die nog niet zijn ingediend... Dat is niet echt nodig, want als er nog niet is ingediend, kan de medewerker de betreffende maand nog wijzigen en alsnog indienen.

Wordt een maand verwijderd, dan auditen we dit. Product Development kan - op jullie verzoek - op een later moment zien welke gebruiker, welke maand, wanneer heeft verwijderd.

 

Wij gaan verder met Verlof, daar zal ik binnenkort een update over plaatsen! 

4 Opmerkingen