Mijn Communities
Help

Dynamic Payslip Live per 20 mei 2022

door Peter van Miltenburg

Vanaf vrijdag 20 mei is de Dynamic Payslip live voor alle Youforce-klanten die ook gebruik maken van de Gemal Specificatie Manager.

 

Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar voor de de salarisproducties die vanaf 2022-05 worden toegevoegd aan Salarisdossier. Deze extra toevoeging in een moderne look & feel wordt in Mijn Dossier getoond naast de traditionele salarisspecificatie. 

Hier vertellen we je graag wat meer over! 

 

Wat is een Dynamic Payslip? 

De Dynamic Payslip is een interactief salarisoverzicht met looncomponenten over verschillende periodes, die worden getoond in een grafische weergave.

 

In één overzicht zie je voortaan de netto betalingen, de vergoedingen en de inhoudingen van de betreffende periode in cirkeldiagrammen:

 

PetervanMiltenburg_0-1652971324054.png

 

Op de overzichtspagina wordt één specifieke looncomponent weergegeven over verschillende periodes, zonder dat er salarisspecificaties uit het verleden moeten worden uitgeplozen.

 

PetervanMiltenburg_2-1652971473818.png


De gewenste looncomponent selecteer je uit een lijst rechtsboven in het scherm:

 

PetervanMiltenburg_4-1652971852832.png

 

De traditionele salarisspecificatie is nog steeds zichtbaar en te downloaden op de aparte tab Salarisspecificatie

 

De voordelen voor jou:

 

  • Snelle inzage tussen bruto en netto loon
  • Eenvoudig netto resultaten zichtbaar over 1 of meerdere periode(s)
  • Snel vergelijken van looncomponenten over verschillende periodes
  • Duidelijk overzicht met betrekking tot uitbetaling van specifieke looncomponenten
  • Moderne look & feel
  • Eenvoudig salarisspecificaties downloaden

 

Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan de demo-video van onze collega's van Visma | YouServe hieronder:

Dynamic Payslips zo werkt het

 

6 Opmerkingen
peterdevette
CHAMPION *
door peterdevette

@Peter van Miltenburg ziet er netjes uit, maar waar vinden we informatie hoe je dit kunt activeren of staat het standaard aan als je gebruikmaakt van specificatie manager?

door Peter van Miltenburg

Deze functionaliteit is inderdaad gekoppeld aan Gemal Specificatie Manager in verband met de beschikbaarheid van de gegevens die getoond worden in de diagrammen. Deze gegevens zijn niet beschikbaar als gebruik wordt gemaakt van de standaard salarisspecificatie uit Gemal. Dus de functionaliteit is standaard beschikbaar als onderdeel van een Specificatie Manager afname. 

Martijn Elbers
CONTRIBUTOR **
door Martijn Elbers

@Peter van Miltenburg Hoe werkt dit voor dubbele dienstverbanden? Krijg nu door dat dit niet goed gaat. Ze zien dan maar van één dienstverband de bedragen en niet van beide dienstverbanden de verschillende waarde. Bijvoorbeeld je krijgt op één dienstverband 400 euro en op het andere dienstverband 1500 euro dan zie je dus of die 400 euro of die 1500 euro maar niet beide bedragen. 

door Peter van Miltenburg

@Martijn Elbers  De dynamische salarisgegevens worden getoond per salarisspecificatie. De gegevens op de salarisspecificatie worden vervolgens gebruikt om de diagrammen te vullen. Als je meerdere dienstverbanden hebt met elk een salarisspecificatie, dan zie je meerdere salarisspecificaties voor een periode en per salarisspecificatie de diagrammen. Als je een concreet voorbeeld hebt waar het niet volgens verwachting is, maak dan even in 4me een support request aan zodat we er naar kunnen kijken.

Lonneke van der Aar
CHAMPION **
door Lonneke van der Aar (Bijgewerkt ‎24-05-2022 13:38 door Lonneke van der Aar )

Bij ons ziet een medewerker met twee dienstverbanden 2 regels voor de salarisstroken van mei, maar met de zelfde bedragen.

We hebben hier een request voor aangemaakt in 4me

door Peter van Miltenburg

@Martijn Elbers @Lonneke van der Aar 
Op basis van het support request van Lonneke zien we wat er aan de hand is. Het probleem treedt op bij medewerkers met één HR-medewerkernummer. maar met twee Gemal-registratienummers. Dank voor de informatie, en we gaan er mee aan de slag.