Mijn Communities
Help

Meld je aan voor het gratis webinar: ‘Finance ontmoet duurzaamheid' op 4 april

door Jessica Biermann

Hoe kunnen finance professionals en duurzaamheidsexperts samenwerken om de waarde en impact van duurzaamheid in de zakelijke wereld te verduidelijken? 

 

Deze vraag staat centraal tijdens het webinar ‘Finance ontmoet duurzaamheid’ waarin Sander Dercksen in gesprek gaat met Leo Smit van Visma Smarttrackers, vooraanstaand leverancier van software voor duurzaamheidsrapportages. Zij gaan in op de stelling dat geldstromen bij uitstek een bewezen methode zijn om een duurzame bedrijfsvoering te onderbouwen. 

 

Daarnaast worden de verschillen en gelijkenissen in de kaders van financiële en duurzaamheidsrapportages behandeld. Beide rapportages vormen een essentieel onderdeel van een succesvolle, verantwoorde en toekomstgerichte bedrijfsstructuur. Toch zijn er ook verschillen. Zo richt een financiële onderbouwing zich vooral op de correctheid van de bedrijfsvoering, terwijl het bij duurzaamheid ook om het aantoonbare verbeterproces gaat.

 

Neem deel aan dit gratis webinar

Deze onderwerpen bespreken we in 30 minuten tijdens het webinar 'Finance ontmoet duurzaamheid' op donderdag 4 april om 10.00 uur.

 

Meld je hier aan voor het webinar.

 

Weet je niet zeker of je erbij kunt zijn? Meld je dan toch aan. Je ontvangt de opname van het webinar na afloop.