Mijn Communities
Help

Opgelost Issue: Probleem in het weergeven van gegevens in het grootboek

door Bas Lonnee (Bijgewerkt ‎12-01-2022 16:30 door Bas Lonnee VISMA )

Update 05-01: Met de nieuwste update is nu ook het probleem opgelost dat de grootboekkaart ververst moet worden. Beide problemen zijn nu dus volledig opgelost. 

 

Op dit moment zijn er een aantal problemen bekend bij het presenteren van een aantal gegevens in Visma.net Financials in het onderdeel Grootboek.

 

1: Op de grootboekkaart wordt nu het interne relatienummer van debiteuren of crediteuren weergegeven. Normaal is dit respectievelijk het debiteuren- of crediteurennummer.

2: Op rapporten waar doorgeklikt kan worden naar de grootboekgegevens (de meeste analyserapporten) kan niet worden doorgeklikt naar de grootboekkaart. Normaal kan vanuit de grootboekgegevens doorgeklikt worden naar de rekening op de grootboekkaart.

 

Beide problemen zijn bij ons bekend en staan op de planning om opgelost te worden. Helaas is dit door omstandigheden nog niet gelukt. Op dit moment is de planning om een oplossing hiervoor in de update over twee weken mee te nemen.

 

We zullen deze post updaten als er meer informatie beschikbaar is. 

 

 

 

2 Opmerkingen
door patrickvandenbosch

Heb je al een idee wanneer dit opgelost wordt?

Bas Lonnee
VISMA
door Bas Lonnee

Inmiddels is de update hiervoor uitgerold. 

Punt 1 is volledig opgelost.

Punt 2 is voor het grootste deel opgelost. Het is weer mogelijk om door te klikken naar de grootboekkaart. Er is nu alleen nog een probleem dat de gegevens niet direct getoond worden. Door met F5 of handmatig de pagina te verversen worden deze gegevens wel getoond. De bedoeling is dat ook dit wordt opgelost in de eerstvolgende update.