Mijn Communities
Help

Visma.net update 8.10

door sanderdercksen (Bijgewerkt ‎12-12-2018 11:54 door sanderdercksen VISMA )

Op 15 december wordt de update naar Visma.net versie 8.10 uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats vanaf zaterdag 18:00 uur en zullen naar verwachting in die nacht ook worden afgerond, eventueel met een uitloop naar zondag(ochtend). Dit kan betekenen dat er een onderbreking van de dienstverlening plaatsvindt. Houdt hier rekening mee in het gebruik van het systeem. Ons advies is om het systeem op dat moment niet te gebruiken en geplande werkzaamheden uit te stellen.

 

Met de update naar versie 8.10 is functionaliteit toegevoegd in het bankproces voor het splitsen van afschriftregels. Hierdoor wordt het verwerken van afschriftregels nog makkelijker wanneer u bijvoorbeeld een betalingsverschil op een inkoopfactuur wilt afboeken of een inkoop- en verkoopfactuur wilt verrekenen. Deze en nog meer voorbeelden laat ik u zien in onderstaande video.

 

4 Opmerkingen
door Michiel Broek - Arch-IT

Prachtige functionaliteit, bedankt voor de uitleg Sander.

Rob Mutsaers
PARTNER
door Rob Mutsaers

Hier zullen onze klanten weer blij mee zijn, TOP!

door Petra de Mol - eServiceware

Lang verwacht en nu gelukkig gekregen, een goede stap in makkelijker bankafschriften verwerken.

Mooi, dank je.

Het laatste voorbeeld qua afletteren (inkoop vs verkoopfactuur) komt mij enigszins gekunsteld over. Jij weet nu precies wat je van elkaar af wilt letteren, is er ook een rapport dat mij qua afletteren suggesties doet?

 

 

Bas Elbers
PARTNER
door Bas Elbers

Top Sander, dank voor de uitleg.

Hier kunnen we al onze klanten blij mee maken. Dit gaan we snel delen tijdens bezoeken of op de Visma.net gebruikersgroep bijeenkomsten.