Mine produkter
Hjælp

Nye funktioner på vej til My Visma appen

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎13-02-2021 24:27 af Thor Lundehoj VISMA )

My Visma collage still 2.0.png

 

Siden My Visma appen blev introduceret i starten af september har over 6.000 været inde og hente appen, der ligger tilgængelig i App Store og Google Play. Det er vigtigt for os, at jeres medarbejdere får den bedst mulige oplevelse i appen. Vi er derfor på vej med nye funktioner, der skal gøre det endnu nemmere at være medarbejder. Sletning og ændring af registreringer

Om lidt er det slut med at skulle ind i My Visma og Visma HR webportalen for at ændre og slette registreringer. Fremadrettet kan det gøres direkte fra appen. 

 

Status på registrering

Med opdateringen bliver det muligt for jeres medarbejdere at se, om deres ferie- eller fraværsregistreringer er blevet afvist eller godkendt. 

 

Få adgang til de nye funktioner

Det eneste jeres medarbejdere skal gøre for at få adgang til de nye funktioner er, at opdatere deres app. Mange af jeres medarbejdere vil dog få opdateringen automatisk, da de har valgt at My Visma appen automatisk skal hente tilgængelige opdateringer. 

 

De nye funktioner er klar til brug om en måneds tid. Vi vil på Visma Community holde dig opdateret med den præcise dato for lancering, når vi kommer tættere på dagen.

 

Har jeres medarbejdere ikke adgang til appen endnu? Læs mere her og få hjælp til at komme i gang. 

2 Kommentarer
Kate Bærendtsen
CONTRIBUTOR **
af Kate Bærendtsen

Hvornår kommer der mulighed for at taste barn syg ind?

af CamillaJeppesen

Hej Kate

 

Tak for dit spørgsmål.

Det skulle du gerne kunne i dag, hvis jeres løsning er sat op til det.

 

Venlig hilsen

Camilla

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.